Adsense Otomatik Reklamlar ?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

knui

Üye
Üye
13 Mar 2020
9
1
3
merhaba arkadaşlar
adsense bir kod veriyor, header'e yapıştırıyoruz otomatik tüm sayfalara uygun yerlere reklamı basıyor
kullanan var mı acaba verimli mi sizce ?
ek olarak, sahifa, jnews, jannah gibi temalar için önerdiğiniz bir reklam yerleşimi varmıdır öneri alabilirmiyiz

Mr.Nobody

Moderatör
Moderatör
1 Eki 2019
105
45
28
www.oyundroidim.blogspot.com
Şuan kendi kullandığım reklam türü otomatik reklam türüdür, kendi yerleşimimden verim almayınca işi google'ya bıraktım memnunum tabi bu size bağlı reklam yerleşiminizi güzel tutarsanız otomatikten daha güzel verim alabilirsiniz.

knui

Üye
Üye
13 Mar 2020
9
1
3
Şuan kendi kullandığım reklam türü otomatik reklam türüdür, kendi yerleşimimden verim almayınca işi google'ya bıraktım memnunum tabi bu size bağlı reklam yerleşiminizi güzel tutarsanız otomatikten daha güzel verim alabilirsiniz.

otomatik yaptım ama mobilde gösteriyor reklamları pc de göstermiyor.

EmreKilic

Üye
Üye
10 Nis 2018
191
144
43
merhaba arkadaşlar
adsense bir kod veriyor, header'e yapıştırıyoruz otomatik tüm sayfalara uygun yerlere reklamı basıyor
kullanan var mı acaba verimli mi sizce ?
ek olarak, sahifa, jnews, jannah gibi temalar için önerdiğiniz bir reklam yerleşimi varmıdır öneri alabilirmiyiz
Reklam yerleşimi için yardımcı olabiliriz.

knui

Üye
Üye
13 Mar 2020
9
1
3
Reklam yerleşimi için yardımcı olabiliriz.
merhaba bende birkaç eklenti mevcut isterseniz özelden size ben elimde ki şeyleri yazayım,
ben kendim yapmaya çalıştım biraz çorba oldu yardımcı olabilirseniz sevinirim reklam yerleşimleriyle alakalı olarak