Adsense problemine nasıl bir çözüm bulabilirim?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

doctor

Üye
Üye
11 Mar 2020
27
14
3
Başvurunuzun durumu
AdSense'e ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Uzmanlarımız yaptıkları inceleme sonucunda başvurunuzun programımızın ölçütlerini karşılamadığına karar verdi. Maalesef sizi programımıza kabul edemiyoruz.AdSense program politikalarımız, Google reklamlarının reklamverenlerimiz kadar yayıncılarımıza da yararlı olacağından emin olmak için tasarlanmıştır. Tüm yayıncıları incelemeden geçirir ve başvuruları reddetme hakkımızı saklı tutarız. Programımızın ölçütlerini karşılayacak değişiklikleri gerçekleştirmeniz durumunda, gelecekte AdSense'e tekrar başvurabilirsiniz.Kararımızın ayrıntılı nedenleriyle ilgili sorularınıza cevap verilemeyeceğini bilmenizi isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.Teşekkürler,
Google AdSense Ekibi

Buna nasıl bir çözüm bulabilirim?

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Sitenizin linkini paylaşın,ilgili arkadaşlar yardimci olacaklardir.

doctor

Üye
Üye
11 Mar 2020
27
14
3
Pandemi burayı da etkiledi.Sizi anlıyorum, lütfen en kısa zamanda yardımcı olabilir misiniz?

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Net bir bilgim olmadığı icin yanlis yonlendirmek istemem, kullandığınız resimlerden tutun sayfanin tasarimina kodların yazimina kadar bazen gözden kaçan problemler olabiliyor,konuya vakif arkadaslar yardimci olacaklardir.

doctor

Üye
Üye
11 Mar 2020
27
14
3
Net bir bilgim olmadığı icin yanlis yonlendirmek istemem, kullandığınız resimlerden tutun sayfanin tasarimina kodların yazimina kadar bazen gözden kaçan problemler olabiliyor,konuya vakif arkadaslar yardimci olacaklardir.
Anladım hocam,teşekkürler.