Adsense Sorunları

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Staffrain

Üye
Üye
8 Ara 2020
6
1
3
Merhaba Benim 1 yıl önce YouTube Kanalım Çalındı Ve o gmaile bağlı Adsense Hesabım Vardı Suan O Adsense Hesabına ulaşamıyorum ve o adsense Hesabının İptalini istiyorum Gmail adresi baranhdoo1@gmail.com konu hakkında yardımlarımızı rica ederim

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Burası destek ekibi olduğundan müdahale şansımız yok. Size önerim size vereceğim google formuna gidip geri bildirim seçeneğine hesabınızın çalındığını ve iptal etmek istediğinizi söyleyin.
AdSense Help

Saygılarımla

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Estağfrullah :)
Verdiğim adrese gidip sol üstte ana menü yani 3 çizgiye basıp orda geri bildirime tıklayarak hesabınızın çalındığını ve böyle olduğunu söyleyebilirsiniz. Ekipler inceleyecek ve size ulaşacaktır. bu süreçte sabırla bekleyiniz.
Saygılarımla

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba,

Ekip arkadaşım @Eren Akkuş a teşekkür ederek bende eklemek istiyorum.

Bu sorun gidericiyi de denemenizi öneriyorum. Hesabınıza erişim sağladıktan sonra AdSense hesabınızı aşağıdaki yönergeleri takip ederek iptal edebilirsiniz.

Hesabınızı kalıcı olarak iptal etmek için:
  1. AdSense hesabınızda oturum açın.
  2. Hesap seçeneğini tıklayın.
  3. "Hesap bilgileri" bölümünde, hesabı iptal etseçeneğini tıklayın.
    Not: Bağlantıyı görmüyorsanız, buna AdSense hesabınızla bağlantılı bir AdMob hesabınız bulunması neden olabilir. Öncelikle AdMob hesabınızı iptal etmeniz gerekir.

• Beğen
Tepkiler: halil

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Maalesef hiç bir türlü Hesaba Ulaşamıyorum

Merhaba tekrar @Staffrain ,

Hiç bir türlü ulaşamadığınız hesap ile ilgili işlem yapamazsınız ki? Nedeni ise, kötü niyetli bir kullanıcı sizin hesabınızı benzer yöntemle kendininmiş gibi iddialarda bulunarak alabilme şansına sahip olabilir düşüncesi ile, size ait olduğunu gösterir bir takım izlere ihtiyaç duyulmaktadır. O izler de size ilettiğim sorun gidericisinde sizden istenen bilgilerdir. Bu sorun gidericiye de göz atar mısınız? Ayrıca konunuzu bu forma da taşımanız fayda sağlayabilir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.