Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Benim 1 yıl önce YouTube Kanalım Çalındı Ve o gmaile bağlı Adsense Hesabım Vardı Suan O Adsense Hesabına ulaşamıyorum ve o adsense Hesabının İptalini istiyorum Gmail adresi baranhdoo1@gmail.com konu hakkında yardımlarımızı rica ederim
Merhabalar,
Burası destek ekibi olduğundan müdahale şansımız yok. Size önerim size vereceğim google formuna gidip geri bildirim seçeneğine hesabınızın çalındığını ve iptal etmek istediğinizi söyleyin. AdSense Help
Estağfrullah
Verdiğim adrese gidip sol üstte ana menü yani 3 çizgiye basıp orda geri bildirime tıklayarak hesabınızın çalındığını ve böyle olduğunu söyleyebilirsiniz. Ekipler inceleyecek ve size ulaşacaktır. bu süreçte sabırla bekleyiniz.
Saygılarımla
Ekip arkadaşım @Eren Akkuş a teşekkür ederek bende eklemek istiyorum.
Bu sorun gidericiyi de denemenizi öneriyorum. Hesabınıza erişim sağladıktan sonra AdSense hesabınızı aşağıdaki yönergeleri takip ederek iptal edebilirsiniz.
"Hesap bilgileri" bölümünde, hesabı iptal etseçeneğini tıklayın. Not: Bağlantıyı görmüyorsanız, buna AdSense hesabınızla bağlantılı bir AdMob hesabınız bulunması neden olabilir. Öncelikle AdMob hesabınızı iptal etmeniz gerekir.
Hiç bir türlü ulaşamadığınız hesap ile ilgili işlem yapamazsınız ki? Nedeni ise, kötü niyetli bir kullanıcı sizin hesabınızı benzer yöntemle kendininmiş gibi iddialarda bulunarak alabilme şansına sahip olabilir düşüncesi ile, size ait olduğunu gösterir bir takım izlere ihtiyaç duyulmaktadır. O izler de size ilettiğim sorun gidericisinde sizden istenen bilgilerdir. Bu sorun gidericiye de göz atar mısınız? Ayrıca konunuzu bu forma da taşımanız fayda sağlayabilir.