Adsense ülke değişimi

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

yutub

Üye
Üye
19 Kas 2019
11
3
3
Merhaba iyi çalışmalar , sağlıklı günler dilerim.
Youtube içerik üretimine Temmuz 2019 da başladım. ve o zamanlar kanal koşulları tamamlanmadan adsense hesabı oluşturabiliyorduk ben 2 ayrı hataya düştüm ve zaten bir adsense hesabımın var olduğunu unutup 2. adsense hesabını açmış bulundum ve google bunu fark edip hesaplarımı kapattı. nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde benim asıl kullanmak istediğim hesap açıldı fakat o hesabı da oluştururken tecrübesiz olmamdan kaynaklı ÜLKE / BÖLGE seçimini ABD olarak seçmişim ve şuanda kanalım 1000 abone 4000 saat izleme koşulunu geçip incelemeye alındı. araştırmalarım sonucunda benimle aynı hatayı yapan kullanıcıların açmış olduğu konuları inceledim ve ÜLKE / BÖLGE seçimi bir kere yapılır DEĞİŞTİRİLEMEZ bilgisine ulaştım. Bu durumda kanalım onaylandığında ben bu hesaptan ödeme alamıcam. Ben bu iki hesabımında kapatılmasını istiyorum ve yeniden farklı bir adsense hesabı oluşturmak istiyorum. Fakat hesaplarımla oturum açtığımda solda bulunan HESAP sekmesi DEAKTİF durumda yani hesabımı iptal edemiyorum. Talebim 2 ayrı adsense hesabımın da iptal edilmesi. konu ile ilgili bir kaç görsel ekleyeceğim yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• ADSENSE skorkmaz3519outlook.jpg
    ADSENSE skorkmaz3519outlook.jpg
    73.9 KB · Görüntüleme: 3
  • ADSENSE skorkmaz3519gmail.jpg
    ADSENSE skorkmaz3519gmail.jpg
    93.9 KB · Görüntüleme: 3
  • para kazanma.jpg
    para kazanma.jpg
    104.6 KB · Görüntüleme: 4

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
451
189
43
İptal edilebilirmi bilmiyorum ama size şu tavsiyede bulunayım, yakın birinizin adındaki mail adresi üzerinden adsense oluşturup kanal yada sistenizi oraya bağlamak , en mantıklı olan bu

yutub

Üye
Üye
19 Kas 2019
11
3
3
İptal edilebilirmi bilmiyorum ama size şu tavsiyede bulunayım, yakın birinizin adındaki mail adresi üzerinden adsense oluşturup kanal yada sistenizi oraya bağlamak , en mantıklı olan bu
Youtube kanalımla o adsense hesabı eşleştiği için yeni bir adsense eşleştiremiyorum malesef şuan kanal onay sürecinde olduğu için yine bekliyorum iptal edilmesini iptal olsa tüm sorun ortadan kalkıcak

inzarsur

Üye
Üye
6 Mar 2019
2
1
3
Merhaba dostum farklı bir mail adresi ile adsense açıp YouTube kimlik numaranı yeni açmış olduğun adsense eşleştir. eğer içeride de paran kaldı ise, söz konusu hangi ülkeden açılmışsa orada bi akrabanın ev adresini yazarak o adrese pin iste, pin gelince gir ve ödeme bilgilerini gir. paranı al. bu arada Amerika da bana sağlam bi adres lazım :)

yutub

Üye
Üye
19 Kas 2019
11
3
3
Merhaba dostum farklı bir mail adresi ile adsense açıp YouTube kimlik numaranı yeni açmış olduğun adsense eşleştir. eğer içeride de paran kaldı ise, söz konusu hangi ülkeden açılmışsa orada bi akrabanın ev adresini yazarak o adrese pin iste, pin gelince gir ve ödeme bilgilerini gir. paranı al. bu arada Amerika da bana sağlam bi adres lazım :)
Amerikada yokkş hiç tanıdığım birisi :) ayrıca yeni maille adsense kayıt olunmuyorki kayıt olurken youtube url mi yazıyorum kabul etmiyor henüz diğer hesabım kayıtlı diye