Merhabalar, Uzun yillardir Ingiltere'de yasiyordum. 2018 yilinda acmis oldugum muhendislik sitemde yillardir sorunsuz adsense ortaligi ile reklamlari gosteriyordum. Ancak Turkiye'ye tasindiktan sonra Ingiltere adsense hesabimdan gelirlerimi buraya aktarmakta sorunlar yasadigim icin adsense hesabimi Turkiye uzerine tasimaya karar verdim. Arastirmalarim gosterdi ki Ulke degisikligi yapmak mumkun degil bu sebeple bende varolan hesabimi iptal edip, Turkiye uzerinden acmis oldugum yeni gmail hesabim ile tekrar adsense ortakligina basvurdum. Ne yazik ki yillardir sorunsuz bir sekilde yuruttugum adsense programindan surekli red cevabi aliyorum. Red gerekcesi ise yayinci politikalari ile uymamasi seklinde genel bir aciklama.
Herhangi bir fikri ya da onerisi olan var mi? Biliyorsunuz ki artik aylik trafigi yogun bir website yonetebilmek oldukca maliyetli bir durum haline geldi. Bu sebeple bu sorunu biran once cozume kavusturmam gerekiyor.
Simdiden yardimlariniz icin tesekkurler.
Herhangi bir fikri ya da onerisi olan var mi? Biliyorsunuz ki artik aylik trafigi yogun bir website yonetebilmek oldukca maliyetli bir durum haline geldi. Bu sebeple bu sorunu biran once cozume kavusturmam gerekiyor.
Simdiden yardimlariniz icin tesekkurler.