Bir de benim kodum ilk siteye koyulan kod sizi hazır duruma getirmek için çalışıyoruz yazan aşamadayım 1 buçuk aydırSelam tekrar
Otomatik reklam kodunuzu sitenizde göremedim. Tekrar kontrol edebilir ve kodları istenilen şekilde, reklam göstermek istediğiniz her sayfanın <head> etiketi arasına yerleştirir misiniz? Blogger alt yapısını kullanıyorsanız lütfen aşağıdaki adımlara göre işlemlerinizi yapın:
Klasik bir tema kullanıyorsanız
- Blogger'da oturum açın.
- Sol üstte, Aşağı oku
tıklayın.![]()
- Otomatik reklamları göstermek istediğiniz blogu tıklayın.
- Soldaki menüde Tema'yı tıklayın.
- Diğer
HTML'yi düzenle seçeneğini tıklayın.![]()
- HTML'nizde Otomatik reklam kodunu kopyalayıp <head> ve </head> etiketleri arasına yapıştırın. Bu işlemi nasıl yapacağınızdan emin değilseniz Kod uygulama kılavuzumuzu inceleyin.
- Temayı kaydet'i tıklayın.
Otomatik reklamlar yaklaşık 10-20 dakika içinde sayfalarınızda görünmeye başlayacaktır.
Ayrıca blogunuz için Klasik temaları kullanabilirsiniz ancak bu durumda tema tasarımcısı gibi yeni özelliklerden birçoğuna erişim elde edemezsiniz. Klasik bir temaya Otomatik reklamlar uygulamak için:
- Soldaki menüde Tema'yı tıklayın.
- Tema HTML'sini Düzenle bölümüne gidin.
- HTML'nizde Otomatik reklam kodunu kopyalayıp <head> ve </head> etiketleri arasına yapıştırın. Bu işlemi nasıl yapacağınızdan emin değilseniz Kod uygulama kılavuzumuzu inceleyin.
- Temayı kaydet'i tıklayın.
Otomatik reklamlar yaklaşık 10-20 dakika içinde sayfalarınızda görünmeye başlayacaktır.