Adsense zaten bir hesabınız var

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Her zaman

Saygılarımla

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Yeni adsens oluştururken farkli isim ve adres kullanmalısınız

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Özür dilerim yanlış bilgi için Atacbala hocamızın dediği gibi yapmalısınız.

Saygılarımla

Ceyhun Çakman

Üye
Üye
31 Ağu 2020
19
1
3
Öncelikle yarımlarınız için teşekkür ederim. Farklı bi telefon numarası ile kendi adımı ve adresimi girdim ve para kazanmam 4 5 saat içinde tekrar açıldı şimdi kimlik doğrulaması için mail gelmesini bekliyorum. İlginiz için gerçekten çok teşekkür ederim.
İyi Günler

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Öncelikle yarımlarınız için teşekkür ederim. Farklı bi telefon numarası ile kendi adımı ve adresimi girdim ve para kazanmam 4 5 saat içinde tekrar açıldı şimdi kimlik doğrulaması için mail gelmesini bekliyorum. İlginiz için gerçekten çok teşekkür ederim.
İyi Günler
Yakin zamanda çift hesap sorunu yaşayabilirsiniz,yasadiginiz durumda belirttiğim basliklara dikkat ederek adsens hesabi oluşturun.Politiklara uygun bol kazançlar dilerim.

namiq_ibrahimli

Üye
Üye
4 Eyl 2020
3
0
1
Merhaba,

Çakışan hesaba neden olan hesabınızı iptal etmek için şu makaleyi(How to cancel your AdSense account - AdSense Help) inceleyebilirsiniz. İptal seçeneği çıkmıyorsa öncelikle admob hesabınız varsa onu iptal edin. Eğer diğer hesabınızı bilmiyor ve erişemiyorsanız

Size tavsiyem; bir yakınınız adına, yakınınıza ait telefon (daha önce adsense hesap doğrulamasında kullanılmamış) numarası ile doğrulama yaparak yeni bir hesap oluşturmanız doğrultusunda olacaktır. Tüm sorumluluğun yakınınıza ait olacağını unutmayın.

Saygılarımla,
MERABA BEN YUTUBU ACDİM GMAİLE ADSENSE BALADİM AMMA YANLİSLİKLA YAPDİM BİR ADSENSEM VARDİ 2 Cİ HESAB OLMAZ DİYOR SORUN OLUYOR DİYER HESABİ KAPATA BASİYORUM KAPANMİYOR LUTFEN YARDİM EDİNN