Adsense

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Umarım yoktur öyle bir şey
Fotoğraf sanat eseriyse var. Mesela bir fotoğrafçının fotoğrafı sanat eseridir. Bir karikatür vs. Hatta sosyal medyadaki hadiseyi duymuşsunuzdur. Mesut Çevik onunla alakalı video hazırlamıştı. İzleyin bence:

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Fotoğraf sanat eseriyse var. Mesela bir fotoğrafçının fotoğrafı sanat eseridir. Bir karikatür vs. Hatta sosyal medyadaki hadiseyi duymuşsunuzdur. Mesut Çevik onunla alakalı video hazırlamıştı. İzleyin bence:

İzledim bunu benim dediğim mesela şöyle bir fotoğraf
1608317874030.png

• Beğen
Tepkiler: halil

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Zannetmem. Çünkü mesela bu şey gibi mesela bir filmi anlatırken onun kapağını paylaşmak gibi olmalı.

• Beğen
Tepkiler: Samet47

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Acaba filmlerden sahne fotoğrafları koymak nasıl? Acaba her fotoğrafın altına şirketini etiketlemeli miyiz?
Ya hocam bu benim diye paylaşmıyoruz ki ama? Mesela diyoruz ki, alacakaranlığın şu bölümün şöyle böyle oldu. Ben zaten sitemde video kullanmıyorum kullansamda Nvidia AMD gibi firmaların videolarını kullanıyorum

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Ya hocam bu benim diye paylaşmıyoruz ki ama? Mesela diyoruz ki, alacakaranlığın şu bölümün şöyle böyle oldu. Ben zaten sitemde video kullanmıyorum kullansam da Nvidia AMD gibi firmaların videolarını kullanıyorum
Doğru o da var. Ben de genelde resmi hesaplardan paylaşılan, umuma açtıkları videoları paylaşırım, daha doğrusu kodu gömerim.

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Youtube'da böyle bir hak vardır. Bir videoyu yorumlamak şeklinde. Makale olarak da öyle olabilir. Neticede nice yorumcular var, neşri olarak da çalışan.