Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fotoğraf sanat eseriyse var. Mesela bir fotoğrafçının fotoğrafı sanat eseridir. Bir karikatür vs. Hatta sosyal medyadaki hadiseyi duymuşsunuzdur. Mesut Çevik onunla alakalı video hazırlamıştı. İzleyin bence:
Fotoğraf sanat eseriyse var. Mesela bir fotoğrafçının fotoğrafı sanat eseridir. Bir karikatür vs. Hatta sosyal medyadaki hadiseyi duymuşsunuzdur. Mesut Çevik onunla alakalı video hazırlamıştı. İzleyin bence:
Ya hocam bu benim diye paylaşmıyoruz ki ama? Mesela diyoruz ki, alacakaranlığın şu bölümün şöyle böyle oldu. Ben zaten sitemde video kullanmıyorum kullansamda Nvidia AMD gibi firmaların videolarını kullanıyorum
Ya hocam bu benim diye paylaşmıyoruz ki ama? Mesela diyoruz ki, alacakaranlığın şu bölümün şöyle böyle oldu. Ben zaten sitemde video kullanmıyorum kullansam da Nvidia AMD gibi firmaların videolarını kullanıyorum
Youtube'da böyle bir hak vardır. Bir videoyu yorumlamak şeklinde. Makale olarak da öyle olabilir. Neticede nice yorumcular var, neşri olarak da çalışan.