Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha öncede konu açmıştım ama sorum yanıtlanmadı tam olarak . incelediğimde ödemem gereken miktar 12.20$ mış galiba bilen varsa yazabilir mi ?
Eğer Ödemem gerekiyorsa ben bunu nasıl ödüyeceğim amerika vergi dairesine bilen varsa yanıtlayabilir mi ?
Daha öncede konu açmıştım ama sorum yanıtlanmadı tam olarak . incelediğimde ödemem gereken miktar 12.20$ mış galiba bilen varsa yazabilir mi ?
Eğer Ödemem gerekiyorsa ben bunu nasıl ödüyeceğim amerika vergi dairesine bilen varsa yanıtlayabilir mi ?
Ekli dosyayı görüntüle 2314
Ekte ilettiğim formu inceleyin. İşaretlediğiniz 2 ve 4 nolu alanlardaki tutarlar, ekte ilettiğim bilgi formundaki 2 ve 4 nolu alanlara ait açıklaması mevcuttur. Ben AdSense vergilendirmesi ile ilgili bir durum göremedim ama sizde inceleyin.
Bana göre bu işlem sizin adınıza yapılmış bir ödemeye ilişkin ödenmiş bir vergi ve A kopyası bu bildirimi yapan ve ödeyen tarafından alınmış, size bilgi amaçlı B kopyası gönderilmiş olabilir. Bu tamamen benim fikrim.
Detaylı incelemeniz için bu linke de göz atmanız faydalı olacaktır.