Adsensne Diğer Hesabını Kapattın

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Mustafa Keskin

Üye
Üye
4 Ocak 2021
6
0
1
Merhabalar. Bir Adsense hesabı açtım etkinleşmesi için bekledim ama diğer hesabınızı kapatın uyarISı alıyorum Diger hesabn kullanıp kapattıgım farklı bir youtube hesabında ve farklı bir adres ile bir adsense hesabım vardı ve o adsense hesabına baglı hesabını kapatmıştım diye biliyordum ama kapatamamışım . Yeni hesabımın o hesapla hiçbir bağlantısı yok sadece cep telefon numaram sadece mustafakeskin2290@gmail com hesabım var ve etkinleştirilmesi için sizden yardım istiyorum.

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Maalesef diğer hesabınızı kapatmadan yeni hesap açamazsınız. Google kişi başına yanlızca 1 hesaba izin verir. Diğer hesabınızın adsense'sini kapatarak yeni hesap açabilirsiniz.
Çakışan hesaba neden olan hesabınızı iptal etmek için şu makaleyi(How to cancel your AdSense account - AdSense Help) inceleyebilirsiniz. İptal seçeneği çıkmıyorsa öncelikle admob hesabınız varsa onu iptal edin.

Saygılarımla

Mustafa Keskin

Üye
Üye
4 Ocak 2021
6
0
1
Merhabalar,
Maalesef diğer hesabınızı kapatmadan yeni hesap açamazsınız. Google kişi başına yanlızca 1 hesaba izin verir. Diğer hesabınızın adsense'sini kapatarak yeni hesap açabilirsiniz.
Çakışan hesaba neden olan hesabınızı iptal etmek için şu makaleyi(How to cancel your AdSense account - AdSense Help) inceleyebilirsiniz. İptal seçeneği çıkmıyorsa öncelikle admob hesabınız varsa onu iptal edin.

Saygılarımla
Makaleyi okum lakin hesabimi o şekilde kapatamıyorum admob hesabima girince de böyle bir ekran karşıma çıkıyor mustafakeskin2290@gmail.com hesabım taki adsensi tamamen kapatmak istiyorum yardımcı olurmusnuz

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-01-05-08-49-03-286_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-01-05-08-49-03-286_com.android.chrome.jpg
    176.5 KB · Görüntüleme: 2

Mustafa Keskin

Üye
Üye
4 Ocak 2021
6
0
1
Makaleyi okum lakin hesabimi o şekilde kapatamıyorum admob hesabima girince de böyle bir ekran karşıma çıkıyor mustafakeskin2290@gmail.com hesabım taki adsensi tamamen kapatmak istiyorum yardımcı olurmusnuz
Başka bir hesabım var onun adsense açmak istiyorum o yüzden bu hesaptaki adsensi tamamen kapatmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim ben hiç bir şekilde kapatamıyorum adsense girdiğimde ayarlar bölümü açık değil admob şuanda kullanamazsınız diyor

Son düzenleme:

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Connexion : comptes Google adresine giderek ödemeler ve abonelikler > ödeme yöntemlerini yönet > ödeme profilini kapat kısmından kapatırsanız adsense hesabınız iptal olabilir.

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
O zaman size tavsiyem eski hesabınızdan tekrardan başvuruya gönderin sonra 1 gün sonra panel aktifleşince adsense panelinden kapatın sonra sitenizi diğer hesabınızdan gönderin.

Mustafa Keskin

Üye
Üye
4 Ocak 2021
6
0
1
O zaman size tavsiyem eski hesabınızdan tekrardan başvuruya gönderin sonra 1 gün sonra panel aktifleşince adsense panelinden kapatın sonra sitenizi diğer hesabınızdan gönderin.
Google hesabımı silsem sıkıntı gidermi
Birde giderse ben verilerimi. ( oyun, kişiler, konum ve drive verilerini) başka hesaba nasıl transfer ederim
Şuan indirdim verilerimi

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Aşağıda vereceğim linkten hesabınızın verilerini indirebilirsiniz lakin başka hesaba aktaramazsınız maalesef ve eğer silmek adsense hesabını kapatır.

Oturum açın - Google Hesapları

Saygılarımla