alexa sıralaması hakkında

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr

Bir Misafir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
28 May 2019
117
129
43
www.yemekpastatarifleri.com yeni açtığım bir site 1 ay kadar oldu alexa dünya sırlaması çıkıyor ancak tr sıralaması göstermiyor sebebi nedir acaba bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba, zamanla tr sıralaması görünecektir. Siteniz çok yeni. Sizin siteniz dünya genelinde onbir milyonuncu sırada görünüyor. Mesela benim ikinci bloğum dünya genelinde 6. milyonuncu olmaya başladığında Türkiye sıralamasını da göstermeye başlamıştı.
Yeni açılan bir site önce dünya genelinde sıralaması görünüyor. Sonra zamanla diğer veriler de görünmeye başlar. Bu tabii benim kendi izlenimlerim sonucunda fark ettiğim bir durum.
Bu arada sizin Türkiye sıralamanız sadece görünmüyor değil Alexa sayfasında diğer hiçbir verileriniz görünmüyor eğer dikkat etmişseniz. Zamanla otorite kazandıkça siteniz tr sıralamasında da gözükecektir diye tahmin ediyorum.

Alexa sıralamasına manipüle edilebildiği için çok itibar edilmese de ben kendi bloğumun alexa sıralamasına bakarım. Bir süre içerik girmediğimde sıralamada onunla birlikte değişir mesela...Sıralamada düşüş ve artışları görmek adına kontrol ettiğim bir sitedir.