Blogla ilgili sorunun var diyor ama bulamıyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

emircanbektas

Üye
Üye
8 Kas 2020
6
4
3
Merhaba Adsenseye başvurdum ve bana şöyle bir şey geldi : Screenshot , ardından sorunu düzeltmeye gittiğimde şu sorunlar karşılaştım : Screenshot böyle yazıyor ve hiç bir şeye de tıklayamıyorum ama bana mail olarak adsenseden hesabı onaylamam için bana şu mail geldi Screenshot , sitemin htmlsine gidiyorum sadece 1 tane <head> diğer <head> kısmı yok. günlerdir bunla uğraşıyorum. yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim özellikle blogger kullanmış veya kullanmakta olan

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Şuanda adsense hesabınız onaylanma sürecinde hesabınızı onayladıktan sonra blogger kısmında adsense hesabınıza bağlayabilirsiniz. Blogger'de o sorunun olma sebebi adsense hesabınızın onaylanmamasıdır. Onay aldıktan sonra bloggeri bağlayabilirsiniz.

Saygılarımla

• Beğen

emircanbektas

Üye
Üye
8 Kas 2020
6
4
3
Merahaba
Bana gelen mailde hesabınızı etkinleştirin ve kod yapıştırın diyordur sitenizin hmtlsine. sonra da adsenseye gidip bunu yaptığınıza dair onaylayın diyordu. yapıştırmaya giderken sadece tek <head> kısmı vardı ve adsense sayfasında da onaylayabileceğim bir şey yoktu. Bunun yanında bir soru daha soracağım eğer domain alırsam bu işlemler daha hızlı etkinleşebilir mi?

• Beğen

emircanbektas

Üye
Üye
8 Kas 2020
6
4
3
Problem zaten site htmlsine girdiğimde tek <head> kısmı bulmam yani <head> ile <head> arasına yapıştıramıyorum çünkü ikinci bir <head> yok acaba site teması ile alakası var mıdır?

• Beğen

Caner

Üye
Üye
7 May 2020
24
12
3
Zaten 1 adet <head> etiketi olur. Head kısmının başlangıcını ifade eder. Siz kodunuzu <head> etiketinin tam altına yapıştırın.

Son düzenleme:
  • Beğen

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Etiketi <head> etiketi altına yapıştırdığınızda onayladığınızda" kod buludu" veya "sitenizde kod bulunamadı" demesi lazım ve bulduysa hesap onay işlemi başlar. Bu işlem sonuçlandıktan sonra hesabınız kabul edilirse aktifleşir ve blogger'a bağlayabilir ve reklam gösterebilirsiniz. .com .net domainler 2 aylık olmmalıdır blogspot..com ise 6 aylık olmalıdır.

Saygılarımla

• Beğen

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr