'Diğer hesabı kapatın' uyarısı alıyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

diriliş game

Üye
Üye
26 Ocak 2020
8
0
1
Merhabalar.Bir adsense hesabı açtım etkinleşmesini için bekledim ama diğer hesabınızı kapatın uyarısı alıyorum .Diğer hesabın ne olduğunu bilmiyorum.Daha önceden kullanıp kapattığım farklı bir youtube hesabında ve farklı bir adsense hesabım vardı ve o adsense hesabına bağlı youtube kapatıldığı için o adsense hesabımı kapatmıştım.Yeni hesabımın o hesapla hiçbir bağlantısı yok sadece telefon numaram aynı şuan sadece cengizsolak1453@gmail.com hesabım var ve etkinleştirilmesi için yardım istiyorum .

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    70.5 KB · Görüntüleme: 10

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Evet lütfen yardım edin
Merhaba,

Cevabı şu konu üzerinde yazıyor: Hesap Sorunları - Çakışan Hesap Uyarısı Yaşayan Kullanıcılar Hk. Detaylı incelerseniz sorunun çözümünü bulacaksınız.

Size tavsiyem; bir yakınınız adına, yakınınıza ait telefon numarası ile doğrulama yaparak yeni bir hesap oluşturmanız doğrultusunda olacaktır. Tüm sorumluluğun yakınınıza ait olacağını unutmayın.

Saygılarımla,
Doğukan

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

diriliş game

Üye
Üye
26 Ocak 2020
8
0
1
Merhaba,

Cevabı şu konu üzerinde yazıyor: Hesap Sorunları - Çakışan Hesap Uyarısı Yaşayan Kullanıcılar Hk. Detaylı incelerseniz sorunun çözümünü bulacaksınız.

Size tavsiyem; bir yakınınız adına, yakınınıza ait telefon numarası ile doğrulama yaparak yeni bir hesap oluşturmanız doğrultusunda olacaktır. Tüm sorumluluğun yakınınıza ait olacağını unutmayın.

Saygılarımla,
Doğukan
Kendi adımı ve hesabımı kullansam ve numara benim numaram olmasa sıkıntı olurmu