Doğrulama kodu iptal olan telefona gidiyor

Ankara Kampüs Sürücü Kursu
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

bdoksanbir

Üye
Üye
27 Haz 2019
13
0
1
Aktif olarak kullandığım youtube kanalımın mail adresine erişebiliyorum, fakat mail adresinin telefon numarası iptal olan numaram. Kişisel bilgiler bölümünden numaramı değiştirmeme rağmen doğrulama kodu eski telefonuma gidiyor, bunu nasıl çözebilirim.

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
427
180
43
Google hesap yönetimine girip oradan eski numaranızı vede telefon markasını iptal edip yeni numaranız vede telefonunuzu tanıtmanız gerekiyor, güvenlik ayaları bölümünü kontrol edin

bdoksanbir

Üye
Üye
27 Haz 2019
13
0
1
Google hesap yönetimine girip oradan eski numaranızı vede telefon markasını iptal edip yeni numaranız vede telefonunuzu tanıtmanız gerekiyor, güvenlik ayaları bölümünü kontrol edin
kişisel bilgiler bölümünde numarayı güncelledim, başka alanda numarayı güncelleme göremiyorum. Güvenlik alanında 2 adımla doğrula seçeneğini açmak istediğim de yine iptal olan numarama kod gönderiyor.

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
427
180
43
Başka seçenek seçip o şekilde, girmeniz gerekiyor o zaman , bahsettiğim yerde bulunan hesabın güvenliğini sağlayın da telefon no sunu değişebilirsiniz

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
Hocam aşağıdaki resimde bulunan ayarlarda "Oturum açmak için telefonunuzu kullanın" seçeneği ve "2 Adımlı Doğrulama" kapalı, değil mi?

1603955208883.png

Ek olarak kurtarma telefon numarasında bir numara bulunuyor mu?

bdoksanbir

Üye
Üye
27 Haz 2019
13
0
1
Hocam aşağıdaki resimde bulunan ayarlarda "Oturum açmak için telefonunuzu kullanın" seçeneği ve "2 Adımlı Doğrulama" kapalı, değil mi?

Ekli dosyayı görüntüle 1540

Ek olarak kurtarma telefon numarasında bir numara bulunuyor mu?
Hocam '' kurtarma telefon numarası '' bölümünde güncel aktif olan numaramı 3 gün önce kayıt ettim, kişisel bilgiler bölümünde yine güncel numaram bulunuyor. 2 adımla doğrulama kapalı. Ama zaten 2 adımla doğrulamayı açmam gerekiyor ve kod ısrarla iptal olan numarama gidiyor

bdoksanbir

Üye
Üye
27 Haz 2019
13
0
1

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    235.8 KB · Görüntüleme: 2
  • Adsıza.jpg