Facebook-İnstagram geçersiz trafik mi

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Google a reklam verdim etkilesim için facebook-instagram reklamlarinida denemek istiyorum lakin bazi yerlerde sosyal medyadan gelen trafiklerin geçersiz olduğu söylenmiş bu konuda net bir aciklamada bulunabilirmisiniz

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Arama motorlardan gelen trafik Organik Search Facebook, Twitter vs. sosyal medya platformlarından gelen trafik Social olarak gözükmektedir. Geçersiz trafik değildir.

Geçersiz trafik: Geçersiz trafiğin tanımı - AdSense Yardım

Saygılarımla,
Doğukan
Google Ürün Uzmanı

• Sevdim
Tepkiler: Sezgin GÜLER

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Merhaba,

Arama motorlardan gelen trafik Organik Search Facebook, Twitter vs. sosyal medya platformlarından gelen trafik Social olarak gözükmektedir. Geçersiz trafik değildir.

Geçersiz trafik: Geçersiz trafiğin tanımı - AdSense Yardım

Saygılarımla,
Doğukan
Google Ürün Uzmanı
Merhaba demin sezgin bey gecersiz trafik demişti ama ne kadar doğrudur bilmiyorum gördüğüm yorumlarda instagram ve Facebook uzerinden tiklanma görüntüleme alanlarin verilerinin düşündüğü hatta bu kanal uzerinden alinan verilerin kanal kapatilmasina kadar yol açtığı yazılmış..

Facebook ve instagram üzerinden reklam versem gelen trafik kanalimi tehlimeye düşürür mü ?

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Yada bu reklam sayesinde aldığım Reklam tiklamalari görüntülemeler geçersiz trafik olarak degerlendirilir mi .

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Reklamdan Gelen trafik Organik Search olarak gözükmez. Pain Search veya Direct olarak gözükür. Reklam verdiniz diye kanal kapatılmaz :) Siz politikalara ters düşen bir şey yaparsanız kanalınız kapatılır.

Saygılarımla,
Doğukan