Forumda kullanılan konu başlıkları

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

CEO

Üye
Üye
14 Eki 2018
23
28
13
Antalya
Merhabalar,

forumu uzun süredir takip ediyorum ve başarılı buluyorum. Bazen konular açıklayıcı başlıklar ile açılmayabiliyor. “Acil” “Yardım” gibi başlıklar ile soru sorulabiliyor. Bu başlıklar moderasyon ekibi tarafından düzeltilmeli diye düşünüyorum. Konudaki içerik ile alakalı olursa daha sonrasında benzer sorunlar yaşayan kişiler için daha faydalı olur.

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Merhabalar,

forumu uzun süredir takip ediyorum ve başarılı buluyorum. Bazen konular açıklayıcı başlıklar ile açılmayabiliyor. “Acil” “Yardım” gibi başlıklar ile soru sorulabiliyor. Bu başlıklar moderasyon ekibi tarafından düzeltilmeli diye düşünüyorum. Konudaki içerik ile alakalı olursa daha sonrasında benzer sorunlar yaşayan kişiler için daha faydalı olur.
Merhaba

ilk öncelikle bizi eleştirdiginiz için teşekür ederim
Şuan yönetimdeki arkadaslarımızla istişare içindeyiz
Yakın zamanda yeni düzenlemeler getireceğiz

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
Merhabalar,
Öncelikle eleştirdiğiniz için teşekkürler.
Bu aralar forumda değişiklikler yapmayı düşünüyorduk açıkçası ve sizin dediğinizi de kesinlikle dikkate alacağız.
Başka önerilere de açığız, istediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Demir

CEO

Üye
Üye
14 Eki 2018
23
28
13
Antalya
Merhabalar,
Öncelikle eleştirdiğiniz için teşekkürler.
Bu aralar forumda değişiklikler yapmayı düşünüyorduk açıkçası ve sizin dediğinizi de kesinlikle dikkate alacağız.
Başka önerilere de açığız, istediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz.
ilginiz için teşekkür ederim. Forumun çöpe dönmemesi için başlıkların düzeltilmesi gerçekten iyi olacaktır. Acil yardım diye atılan başlıklar hiç bir şey ifade etmiyor.:)