Gmailim çalındı adsenseyi kurtarmak

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

begümgenç

Üye
Üye
27 Nis 2020
9
2
3
Merhaba öncelikle youtubede 1.000 abone ve 4.000 saat sınırını aştım fakat adsense hesabına bağlı olan gmail hesabım çalındı şuan kullandığım begumgenc4@gmail.com hesabına altifleştirmenizi rica ediyorum.

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun! Erişilemeyen ele geçirilmiş Google hesaplarının kurtarılması, yalnızca Hesap Desteği sayfası( Comptes Google) ile mümkündür. Hesap Desteği sayfasından hesabınızı kurtarabilmeniz için de güncel kurtarma bilgilerine ihtiyacınız ve erişiminizin olması gerekmektedir. Eğer bu bilgilere erişiminiz yoksa, hesabınızı kurtarmanız biraz zor.

Bu tip ele geçirilmelere karşı; Google 2 Adımlı Doğrulama sistemini öneriyoruz. Bu sayede fiziksel izniniz olmadan (SMS ve Authenticator) hesabınıza giriş yapılamaz. Bu sayede hesabınızın ele geçirilmesi neredeyse imkansız hale gelmektedir.

Yine de daha önceden başarılı bir şekilde giriş yaptığınız cihaz ya da lokasyon üzerinden, size sorulan güvenlik soruları ile hesabınızı kurtarmayı deneyebilirsiniz. Bu sayede hesabınızı kurtarma şansınız daha da artacaktır. Fakat, kesin olarak geri alacağınız anlamına da gelmez.

Saygılarımla,
Doğukan

• Sevdim
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

begümgenç

Üye
Üye
27 Nis 2020
9
2
3
Malesef bu şekilde kurtaramadım youtube hesabıma ailemden birini adsenseye kayıt etsem olur mu

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Para kazanmanız onaylan mış mi idi ? eğer onaylanmış vede kanalınız bağladi iseniz , zor bir süreç , ama henüz kanalınız onay almadı ise , söyledğinizi yapın bir yakınınızın adına kayıtli olan google hesabındaki adsense bağlayın

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ