Ben kendi görüşlerimi sunayım;
1-) "News" kategorisine içerik ekleyin.
2-) Hakkımızda sayfanızı güncelleyin, sadece 3-4 cümle var hakkımızda sayfasında. Hakkımızda sayfasına içerik üretemiyorsanız şöyle bir tavsiye vereyim; Site kim tarafından açıldı, sitenin açılış amacı ne, sitenin yazarları kimler, site gelir-giderleri nasıl sağlanıyor gibi başlıklar ile 300-400 kelimelik bir içerik oluşturabilirsiniz.
3-) Sidebar kısmında sosyal medya butonları 2 kez eklenmiş birisini kaldırın.
4-) Gizlilik politikası sayfanızı güncellememişsiniz, olduğu gibi paylaşmışsınız. Orada yer alan metinler wordpress tarafından size sunulmuş bir taslak, kendinize göre düzenleyip paylaşmanız gerekiyor, olduğu gibi değil. Başlıkların altındaki içeriklerin hepsini kendinize göre düzenleyin.
5-) İletişim sayfanıza bir iletişim formu ekleyin. Adsense için olmasa bile site güvenliği açısından açık ve net bir şekilde mail adresinizi yazmayın. Başta söylediğim gibi bir iletişim formu ekleyin (Wordpress kullanıyorsunuz, Contact form 7 eklentisi ile yapabilirsiniz.)
6-) Hem içerik sayınız az olduğu için içerik ekleyin, hem de başvurudan önce eklediğiniz içeriklerin google üzerinde index alıp almadığını kontrol edin. Eklediğiniz içeriklerin özgün olmasına dikkat edin, 2 adet içeriği kontrol ettim ikiside copy-paste içerik. Şuan index sayınız çok az. Bu sayıyı google arama motorunda "site:sitenizinadi.com" şeklinde yapabilirsiniz.
Bunlar benim gördüklerim, burada benim gördüklerim dışında çok şey görebilecek kişiler var, onların da önerilerini göz önünde bulundurarak sitenizi düzenleyin ve tekrar başvuru yapın. Bunun için acele etmenize gerek yok, adsense dışında düşünmeniz gereken çok şey var. Ne güzel alan adınızı uzun süreli kaydetmişsiniz, kayıt süresini yenilemeseniz bile 2 yıla yakın süre boyunca web sitesi yayında kalacak, yani vaktiniz çok. Hazır karantina günlerinde bulunuyorken, web sitenize zaman harcayın. Güzel içerikler ile doldurun, iç seo ayarlarını yapın. Adsense için acele etmeyin, şuanda bu siteye adsense onayı verseler bile kazanç sağlayamazsınız. Sitenizi düzenlerken adsense onayını düşünmeyin, siteye giren ziyaretçinin memnun kalıp kalmayacağını düşünün. Ziyaretçi olmazsa, adsense hiçbir anlam ifade etmez. Önce ilgi, alaka ve güzel içerik, daha sonra ziyaretçi ve en sonunda adsense geliri. Bu düzen böyle.
Çalışmalarınızda başarılar.