Google Benim işletmemde Video Kaydı sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

mtrkmn61

Üye
Üye
16 Nis 2019
26
5
3
istanbul
www.dolarfiyati.net
Selamlar arkadaşlar,

Google'da mevcut adresimiz yerinde başka bir firma görünüyor. ( Biz yapmadık ) Biz kendimiz işletme kaydını oluşturduk ama onay için Video çek diyor. Video kayda geçiyorum ama kayıt bir türlü durmuyor ve devam ediyor. Yani mesela 5-10 saniye çekiyorum durdur diyorum ama durmuyor ve kayıt etmiyor. Bu sorunu nasıl çözerim ?

aliarior

Destek Ekibi
Destek Ekibi
12 Kas 2024
14
23
3
Türkiye
www.gundembizim.com
Selam;
Bu sorunun iki ayrı boyutu var, ikisini de çözmek için izlemeniz gereken adımları aşağıda paylaşıyorum.

Video Kaydı ve Doğrulama Sorunu

Video kaydının durmaması ve kaydetmemesi, genellikle cihazınızdan veya internet bağlantınızdan kaynaklanan teknik bir sorundur. Bu sorunu çözmek için şunları deneyin:

• İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin: Güçlü bir Wi-Fi ağına bağlı olduğunuzdan emin olun. Mobil veriniz üzerinden çekiyorsanız, sinyal gücünüzü kontrol edin.
  • Tarayıcı Önbelleğini ve Çerezleri Temizleyin: Kullandığınız mobil tarayıcının (Chrome, Safari vb.) önbelleğini ve çerezlerini temizleyin.
  • Cihazınızı Yeniden Başlatın: Telefonunuzu kapatıp açmak, geçici hataları düzeltebilir.
  • Farklı Bir Cihaz veya Tarayıcı Deneyin: Mümkünse, video doğrulamasını başka bir telefon veya tablet ile ya da farklı bir tarayıcı üzerinden yapmayı deneyin.
Eğer yukarıdaki adımları denemenize rağmen sorun devam ediyorsa, bu Google'ın sistemlerinden kaynaklanan geçici bir sorun olabilir. Biraz bekledikten sonra tekrar denemeniz faydalı olacaktır. Bildiğim başka bir çözüm ne yazık ki yok.

Adresinizdeki Başka Firma Sorunu

Sizin yerinize başka bir firmanın görünmesi, muhtemelen hatalı bir kayıttan veya spam amaçlı bir eylemden kaynaklanmaktadır. Video doğrulamanızı başarıyla tamamladıktan sonra kendi işletme kaydınız aktif hale gelecektir. Bu aşamadan sonra, yanlış kaydı Google'a bildirmeniz gerekir.

Yanlış Kaydı Bildirmek İçin Aşağıdaki Adımları Takip Edin:
  1. Google Haritalar'da yanlış firmayı bulun ve profilini açın.
  2. Sayfanın solundaki menüde veya aşağısında "Düzenleme öner" (Suggest an edit) seçeneğine tıklayın.
  3. "Bu yeri kaldır" (Remove this place) veya "Bu yer kalıcı olarak kapandı" (This place is permanently closed) seçeneklerini işaretleyin.
  4. Gerekçe olarak "Mevcut değil" (Doesn't exist) veya "Bu adreste başka bir firma var" gibi bir not ekleyebilirsiniz.
  5. Öneriyi gönderin. Google, bu öneriyi manuel olarak inceleyecektir.
Kişisel Önerim: İlk olarak video doğrulama sorununuzu çözmeye odaklanın. Kendi işletmeniz onaylandıktan sonra, adresinizdeki diğer firmayı bildirerek daha hızlı sonuç alabilirsiniz. Çünkü Google, sizin işletmenizin aynı adreste meşru olduğunu zaten doğrulamış olacaktır.
Umarım kısa sürede çözüme kavuşursunuz...