15 Gün önce telefon doğrulaması açık olan,38 karakterli şifresi olan hesabıma aklımın almadığı bir şekilde yetkisiz giriş yapıldı! Postama,Fotoğraflarıma,Drive'ıma giriş yapıldı! Posta aracılığı ile Amazon hesabıma giriş yapılıp telefon siparişi verildi ve kendi sitelerine Google Adsense üzerinden (BAŞKA BİR KİŞİNİN KARTI İLE) kendi sitelerine 2.800 TL Değerinde reklam vermişler! Reklam için ekledikleri kart sahibi ise kartını kapatmış! Google'a güvenlik seçeneklerinde bunu bildirdim ama hala ilgilenmediler! 20 gün oldu hala ne bir telefon ne bir mail! Bu adsense hesabına benim Konumumdan,benim bilgisayarımdan,benim İp adresimden,benim telefonumdan KONTROL EDİLMEDİ,GİRİŞ YAPILMADI ve bu kadarlık reklam veriliyorken benim telefonuma tek bir mesaj gelmedi! Bu soruma adsense topluluk üzerinden yanıt veren kişi bana bir forum attı ve o forumda ödeme için eklenen kart bilgileri isteniyor ve ben bu bilgileri bilmiyorum çünkü KART BANA AİT DEĞİL VE KART KAPANMIŞ! LÜTFEN YARDIM EDİN 2.800TL olan tutar 3.000TL oldu ve kartı hesaptan silemiyorum! Kart sahibi kartını kapattığı için de ödeme alamıyor! Google'a her yerden mesaj attım ama hala bir dönüş yok,yalvarırım bana yardım edin.
Toplulukta soruma cevap veren kişinin yönlendirdiği adres : Oturum açın - Google Hesapları
(Bu forumda kart bilgilerini istiyor ama kart bana ait olmadığı için ben bu forumu dolduramıyorum!)
Toplulukta soruma cevap veren kişinin yönlendirdiği adres : Oturum açın - Google Hesapları
(Bu forumda kart bilgilerini istiyor ama kart bana ait olmadığı için ben bu forumu dolduramıyorum!)