GOOGLE HESABIM ÇALINDI,ADSENSE HESABIMA BAŞKA BİRİNİN KARTI İLE ÖDEME OLUŞTURULDU!

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

denizhancanpolatt

Üye
Üye
8 Ağu 2021
2
0
1
15 Gün önce telefon doğrulaması açık olan,38 karakterli şifresi olan hesabıma aklımın almadığı bir şekilde yetkisiz giriş yapıldı! Postama,Fotoğraflarıma,Drive'ıma giriş yapıldı! Posta aracılığı ile Amazon hesabıma giriş yapılıp telefon siparişi verildi ve kendi sitelerine Google Adsense üzerinden (BAŞKA BİR KİŞİNİN KARTI İLE) kendi sitelerine 2.800 TL Değerinde reklam vermişler! Reklam için ekledikleri kart sahibi ise kartını kapatmış! Google'a güvenlik seçeneklerinde bunu bildirdim ama hala ilgilenmediler! 20 gün oldu hala ne bir telefon ne bir mail! Bu adsense hesabına benim Konumumdan,benim bilgisayarımdan,benim İp adresimden,benim telefonumdan KONTROL EDİLMEDİ,GİRİŞ YAPILMADI ve bu kadarlık reklam veriliyorken benim telefonuma tek bir mesaj gelmedi! Bu soruma adsense topluluk üzerinden yanıt veren kişi bana bir forum attı ve o forumda ödeme için eklenen kart bilgileri isteniyor ve ben bu bilgileri bilmiyorum çünkü KART BANA AİT DEĞİL VE KART KAPANMIŞ! LÜTFEN YARDIM EDİN 2.800TL olan tutar 3.000TL oldu ve kartı hesaptan silemiyorum! Kart sahibi kartını kapattığı için de ödeme alamıyor! Google'a her yerden mesaj attım ama hala bir dönüş yok,yalvarırım bana yardım edin.

Toplulukta soruma cevap veren kişinin yönlendirdiği adres : Oturum açın - Google Hesapları

(Bu forumda kart bilgilerini istiyor ama kart bana ait olmadığı için ben bu forumu dolduramıyorum!)

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    14.7 KB · Görüntüleme: 6
  • 2.PNG
    2.PNG
    7.2 KB · Görüntüleme: 6
  • 3.PNG
    3.PNG
    14.2 KB · Görüntüleme: 5
  • 55.PNG
    55.PNG
    6.6 KB · Görüntüleme: 5

denizhancanpolatt

Üye
Üye
8 Ağu 2021
2
0
1
gg.PNG

2 Kere topluluğa yazmama rağmen ve kartın bana ait olmadığını 25 farklı dilde belirtmeme rağmen yine aynı kart bilgilerini ve banka ekstresini isteyen linklere yönlendiriyorlar.Lütfen yardım edin.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,459
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba,

Çok geçmiş olsun, bağlı bulunduğunuz bölgede İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne uğrayarak Biliş Suçları Bürosu aracılığı ile öncelikle suç duyurusunda bulunmanızı ve bankanıza bilgi vermenizi tavsiye ediyorum. Google hesabınıza erişim sorunlarınız ile ilgili olarak yine diğer arkadaşlarımızın ilettiği gibi ben de mecburen form iletmek durumundayım. Formu doldurup gönderdiğinizde ilgili masada görevli kişi gereken işlemleri yapacaktır. İlettiğiniz bu durum ağırlıklı Google AdS tarafını ilgilendiren konudur. 08503901960

Bankanızın veya resmi kurumların sizin adınıza başka birinden, hesap açma veya para transfer etme gibi talimatlar almadığından emin olun. Aşağıdaki durumlarda bu önemlidir:
  • Google Pay veya Chrome'da kayıtlı kredi kartları gibi hesabınızda kayıtlı bankacılık bilgileriniz varsa.
  • Hesabınızda kayıtlı vergi veya pasaport bilgileri gibi kişisel bilgileriniz varsa. Örneğin, Google Fotoğraflar, Google Drive veya Gmail’e kaydedilmiş kişisel bilgileriniz olabilir.
  • Başka birinin kimliğinizi kullandığını veya kimliğinize büründüğünü düşünüyorsanız.