Google Ürünleri Destek Forumu (Adsense Türkiye Desteği İle)

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar Sayın Üyeler Ve Ziyaretçiler
Adsense Türkiye Olarak sizlere ücretsiz bir şekilde tüm bilgilerimizi kullanarak Adsense ürünündeki sorunlarınızı beraber çözdük ve sizlere daha çok katkıda bulunmak istiyoruz.
Bu sebeple yakında Google'nin Tüm Ürünleri hakkında Destek forumlarını adsenseturkiye.com.tr çatısı altında kurup başlatacağız. Tüm Google Ürünlerindeki Sorunlarınıza çözüm bulmak için Yöneticilerimiz ve Destek ekiplerimiz ile çalışmaktayız.

Saygılarımızla

Adsense Türkiye Ekibi

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Konu ile alakalı mi bilmiyorum ama bir şeyler yazmak istiyorum
İnsanlarımız o kadar hazır cevap oldular ki ,öncelikle kendi çarene , kendin bakacaksın , eğer elinden bir şey gelmiyorsa gerekli yerlere yazı yazılır vede cevap beklenir. Gerek bu platformda gerekse başka yerlerde ,araştırma yapılmadan defalarca aynı konularla ilgili başlık açmaktan usanmadılar , sitenin üst kısmında arama sekmesi var , oraya derdini yazınca ne istediğini bulabiliyorsun. Fakat bunu tercih eden yok , etrafı kirletmek için araştırmadan başlık açılıyor, en çok dikkatimi çeken konu 2. adsense konusu ,bunu çaresi belli ,ben bile bir gönüllü yardımcı olarak aynı şeyler yazmaktan bıktım. Artık o konulara cevap yazmıyorum, sizlerin burada ücret aldığını düşünen kişi sayısı bir halı yüksek.
Para kazanmak için bir şeyler yapıyorsunuz önce bulunduğunuz yada ne yaptığınızı bilmeniz gerekiyor, hedefiniz para kazanmak olmasın , ne yaptığınızı bildiğiniz an o para zaten kendiliğinden gelecek...
Saygılarımla

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Değerli fikirleriniz için teşekkürler.

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Demir

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
@Must Leisure Öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz. Sizi de sürekli aktif olarak forumumuzda görmekteyiz, bu bizim için çok güzel bir şey :) Destekleriniz için teşekkür ederiz.
Biz burada tamamen gönüllü bir ekip olarak hizmet vermekteyiz ve AdSense gelirimiz de tahmin edeceğiniz düzeylerdedir. Bu yüzden elbette burada para kazanma amacıyla değil, yardım etme amacıyla bulunuyoruz.
Forumumuzda eksikliklerin olduğunun ve geliştirilmesi gerektiğinin farkındayız. Umarım sizlerle çok daha güzel işler başaracağız, iyi ki varsınız 🙏