gta gibi oyunların hilelerini paylaşmak yasak mı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

gandalf

Üye
Üye
30 Tem 2018
13
3
3
bildiğim kadarıyla online oyunların hilelerini paylaşmak yasak peki google gta 5 hileleri gibi diğer oyunların hilelerini ayırt edebiliyor mu?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Konuyu daha detaylı anlatırsanız yardımcı olacağım?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

gandalf

Üye
Üye
30 Tem 2018
13
3
3
Konuyu daha detaylı anlatırsanız yardımcı olacağım?
mesela pubg hilesi programı paylaşmak yasak gta 5 hile kodları hani can doldurma silah hilesi filan bu tür hileleri paylaşmak günah mı yani yapımcıların oyuna eklediği hile kodlarını GOOGLE yapay zekası bu farkı anlar mı?

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
mesela pubg hilesi programı paylaşmak yasak gta 5 hile kodları hani can doldurma silah hilesi filan bu tür hileleri paylaşmak günah mı yani yapımcıların oyuna eklediği hile kodlarını GOOGLE yapay zekası bu farkı anlar mı?

@gandalf merhaba,

Destek ekibimizin değerli üyesi @Sezgin Güler arkadaşımıza teşekkür ederek eklemek istiyorum:

- Google Bot sitenizi tararken, 'hile', 'kumar', 'hack', 'crack', 'warez' gibi kelimeler üzerine yoğunlaşır. Bir kelime yakaladığında ise konu analiz eder. Analiz sonucuna göre değerlendirme yaparak size geri dönüş sağlar. Geri dönüş sağlaması iyi bir durum değildir.

Ancak, siz hile adı altında değil de kısa yollar olarak tabir ederseniz (bu bir örnek) bir sorun olacağını sanmıyorum. Bilinmelidir ki, adı üstünde 'hile' kelimesinin geçtiği her tür hareketin günah olduğunu biliyorum :) Günah mı diye sormuşsunuz o nedenle son açıklamayı yaptım :)

İyi dileklerimle

NecatiGZL

Üye
Üye
29 Eki 2019
9
1
3
@gandalf merhaba,

Destek ekibimizin değerli üyesi @Sezgin Güler arkadaşımıza teşekkür ederek eklemek istiyorum:

- Google Bot sitenizi tararken, 'hile', 'kumar', 'hack', 'crack', 'warez' gibi kelimeler üzerine yoğunlaşır. Bir kelime yakaladığında ise konu analiz eder. Analiz sonucuna göre değerlendirme yaparak size geri dönüş sağlar. Geri dönüş sağlaması iyi bir durum değildir.

Ancak, siz hile adı altında değil de kısa yollar olarak tabir ederseniz (bu bir örnek) bir sorun olacağını sanmıyorum. Bilinmelidir ki, adı üstünde 'hile' kelimesinin geçtiği her tür hareketin günah olduğunu biliyorum :) Günah mı diye sormuşsunuz o nedenle son açıklamayı yaptım :)

İyi dileklerimle
Gta 5 hileleri, gta SAN Andreas hileler yazım mevcut sizce bu sebepten politika reddi verir mi?

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Gta 5 hileleri, gta SAN Andreas hileler yazım mevcut sizce bu sebepten politika reddi verir mi?
Tekrar selam,

Kesinlikle içerik politikalarına ters bir durumdur. Crack hack warez hile gibi konulara yer vermeniz doğru olmaz. Kaldırmanızı öneriyorum.

Kolaylıklar dilerim.