Hesabım durduk yere kapatıldı!

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

btnaslan

Üye
Üye
5 Ocak 2019
11
1
3
Hesabım ile bir domaine başvuru yapıyordum. Ancak 4-5 defa başka hesap var hatası aldı. Hesabım olmadığı halde bu hatayı veriyordu. Dedim hesabımı kapatıp yeniden açayım. Ancak hesap ayarları kısmı açılmadığı için bazı yerlerde bazı araştırma yaptım admob kapatın demişti gittim kapattım. Daha sonra başvuru yapmak için hesabımagirdim ve bir süpriz ile karşılaştım. HESABINIZ İHLALDEN DOLAYI KAPATILDI. @Yusuf ERGİŞİ hocam siz google adsense moderatörüsünüz. Lütfen yardımcı olun kafayı yicem.

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Yusuf beyi bulmanız zor. biz de uzun zamandır bulamıyoruz,

hakanbey

Üye
Üye
10 Nis 2019
54
18
8
Merhaba,

Sorununuzu yüzeysel olarak değil, tane tane ve güzel anlam bütünlüğü ile yazarsanız, konuyu okuyan yetkili arkadaşta sizin titizliğinize göre cevap verecektir. Alel acele yazılan mesajlarda eksik bilgi çok olmaktadır. Yardım isterken bile gösterdiğiniz titizlik, sizin çalışma şeklinizi yansıtabilir. Bundan dolayı daha düzenli ve anlaşılır şekilde belirtirseniz daha hızlı yanıtlar alabilirsiniz diye düşünüyorum. :)

İyi çalışmalar.

• Beğen
Tepkiler: EmreKilic

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

AdSense Hesabınızın kapatıldığını bildiren mailin içeriğini bizimle paylaşır mısınız?

Saygılarımla,
Doğukan

btnaslan

Üye
Üye
5 Ocak 2019
11
1
3
Merhaba,

AdSense Hesabınızın kapatıldığını bildiren mailin içeriğini bizimle paylaşır mısınız?

Saygılarımla,
Doğukan
Hocam hiç bir şekilde mail gelmedi. Sitemin onay ne durumda diye merak edip girdim ve bu manzara ile karşılaştım. Ama hesabınız kapandı diye bir mail gelmedi.

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
Merhaba,

AdSense hesabınıza girip çıkan ekranın ekran görüntüsünü bizimle paylaşır mısınız?

Saygılarımla,
Doğukan

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
Merhaba

Muhakkak mail gelmiştir. Spam klasörünüzü kontrol ediniz. Maillerinizi arama kısmında "AdSense" yazıp arayın ve o mailleri tek tek kontrol ediniz.

Saygılarımla,
Doğukan