Merhaba, 20 Ekim 2020 Tarihinde onay aldığım Google Web Adsense hesabım bu sabah itibari ile devre dışı bırakılmış.
Sebep olarak belirtilen durum geçersiz trafik siteme dün (21 Ekim 2020) tarihinde sadece reklam yerleşimi yaptım ve günlük organik hitim 3-4 başka hiç bir hitim yok ama sebepsizce gelen bu durum gerçekten beni etkiledi aylardır büyük emek ve uğraşlar verdiğim ve hiç bir kuralı ihlal etmediğim blogumun bu şekilde reklam engeli alması çok üzücü lütfen tüm hesaplarımı inceleyin ve söylediklerimin doğrulunu tespit edin Google Search Conso , Google Analytics, Blogger Panelim tümünü kontrol edebilirsiniz.
Belirtiğim tüm bilgilerin doğruluğunu taahhüt ederim.
Covid-19 sürecinde tüm çalışanlara sağlıklı günler ve iyi çalışmalar dilerim.
Arkadaşlar haksız yere hesabım devre dışı bırakıldı ne yapabilirim.
Sebep olarak belirtilen durum geçersiz trafik siteme dün (21 Ekim 2020) tarihinde sadece reklam yerleşimi yaptım ve günlük organik hitim 3-4 başka hiç bir hitim yok ama sebepsizce gelen bu durum gerçekten beni etkiledi aylardır büyük emek ve uğraşlar verdiğim ve hiç bir kuralı ihlal etmediğim blogumun bu şekilde reklam engeli alması çok üzücü lütfen tüm hesaplarımı inceleyin ve söylediklerimin doğrulunu tespit edin Google Search Conso , Google Analytics, Blogger Panelim tümünü kontrol edebilirsiniz.
Belirtiğim tüm bilgilerin doğruluğunu taahhüt ederim.
Covid-19 sürecinde tüm çalışanlara sağlıklı günler ve iyi çalışmalar dilerim.
Arkadaşlar haksız yere hesabım devre dışı bırakıldı ne yapabilirim.