Arkadaşlar benim iki farklı gmail hesabım var. Birini uzun süre önce açmıştım ve burada adsense hesabı ile ilişkili olan bir blogger Blog linki hesabım vardı, adsense reklamlarıda gösteriliyordu. Daha sonra mobil programlama için farklı bir gmail hesabı açıp burada admob/adsense ile ilişkilendirince, blogger hesabıma bir mesaj geldi iki tane hesabınız vardır diye birini kaldırınız vs şeklinde, bende blogda gelirim pek olmadığı için onu kaldırdım ve daha sonra mobil programlama için açtığım adsense hesabındam "Erişim ve yetkilendirme" kısmından blogun olduğu gmail hesabına yetki ermek istedim ancak olmadı (blog'a air olan adsense tamamen kaldırdım!) ve ayrıca blogger hesabımı mobil programlama ile ilişkili olan adsense/admob hesabı ile ilişkilendirdim (belki oradaki müşteri kimliği ile bloguma tekrar reklam koyabilirim diyerek) ancak bu sefer de "yayıncı kimliği ile ilişkili hesap onaylanmadı" (görsel ) şeklinde mesaj alıyorum. Kısacası iki farklı hesabım var ve bloguma tekrar reklam almak istiyorum ancak diğer hesapla da ilişkilendiremiyorum lüfen bana bu konuda yardımcı olur musunuz ?
(Yayıncı kimliğinin olduğu görsel blogger hesabının olduğu gmail'e ait)