Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reklamlarınızın en kısa zamanda yayınlanmaya başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz.
Teşekkürler, Google AdSense Ekibi
Öncelikle kolaylıklar diliyorum. Bana bu şekilde bir mail geldi. Benim aktif olarak kullandığım hesap kanalizmir@gmail.com ile ilişkili hesaptır. İlkhaizmir@gmail.com ile ilişkili hesabı kapatmak istiyorum. Ancak, orada da hesap butonu çalışmadığı için kapatamıyorum. Forumda araştırdım; aşağıdaki gibi bir yol takip edip linke tıklayarak form gönderin deniyor. Ancak linke tıklandığında sayfa bulunamadaı diyerek yardım merkezine yönlendiriyor.
Form Göndererek talepte bulunma
1-AdSense Hesabı üzerinden hesabı iptal etme
Bu yöntem dediğim gibi en hızlı ve pratik yol. Ama bu yöntemi tüm kullanıcılar yapamıyor. Bu yöntemi kullanmak için "Hesap" bölümünüzün aktif olması gerekmektedir. (Eğer bu bölüm aktif değilse 2. yola geçin.)
Önce Hesap bölümümde Hesap bilgileri seçeneğine gelin. Hesabı iptal et seçeneğini tıklayın. (Gerekli Adımlar Google tarafından o anda size gösterilecektir.)
İptal isteğinizi yolladıktan sonra AdSense tarafından size bir mail gönderilir onaylamak istediğinize dair. Eğer hesabınızı kapatacaksanız mail içindeki linke tıklamanız yeterlidir. İstediğiniz zaman devre dışı bıraktığınız hesabı tekrar kullanabilirsiniz. Bunu için bir onay aşamasından geçmeniz gerekir. Daha Fazla Bilgi İçin: AdSense Hesabınızı İptal Etme - AdSense Yardım"
Ekte fotoğraf attım, daha net anlaşılsın diye. Bana yardımcı olursanız sevinirim. isteğim; ilkhaizmir@gmail.com ile ilişkili hesabımı tamamen kapatmanızdır. Teşekkür ediyorum.