Çok çok teşekkür ederim cevaplarınız için minettarım.
Aslında garip bir şey oldu.
Websitemde yayınladığım içerikler için bir şirket ile anlaştım. Kendilerinin Ad Manager reklam hesapları varmış. Mail adresime "Request to manage your ad inventory" başlıklı bir mail
admanager-noreply@google.com tarafıdan gönderildi. Request'i kabul ettim, birkaç saat içinde bana ad manager hesabı açıldı.
Anlaştığım şirket, bana Ad Manager davetiyesi gönderdikten sonra şunu dedi:
"
Now we are waiting till your Google ads manager will be approved and till your domain will be approved by Google. As soon as it is done, you are all set!"
Türkçe: "
Artık Google reklam yöneticiniz onaylanana ve alan adınız Google tarafından onaylanana kadar bekliyoruz. İşlem tamamlanır tamamlanmaz hazırsınız!"
Ad Manager hesabım onaylandı, iyi güzel, admanager.google.com adresinden baktığımda "Siteler" kısmında, sitem görünmüyor.
Sadece "
Çoklu Müşteri Yönetimi (ÇMY)" kısmında bana davetiye gönderen şirketin adı var ve "Envanter yönetme" yönetme yetkisi verilmiş.
Sorum şu:
İnternet sitem ne Adsense'de ne de Ad Manager'da görünmüyor. Sizce Ad Manager ya da Adsense'den sitemi onaya göndermeli miyim? Yoksa bir şey mi beklemem gerekiyor? "
alan adınız Google tarafından onaylanana kadar bekliyoruz." demişlerdi. Zaten "Ad Manager hesabınız onaylandı" şeklinde bir mail almıştım.
Henüz sadece Ad Manager hesabım onaylandı ve internet sitem onaylanmadı, dolayısıyla internet sitemi, siteler kısmında görmüyorum ya da internet sitemi ben, siteler kısmından onaya göndermeliyim. Kafam çok karıştı.
Uzun mesaj için özür dilerim, çok teşekkür ederim.