KKTC PİN SORUNU

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

doğuş cecer

Üye
Üye
30 May 2022
7
3
3
teşekürler bir sorum daha olacaktı ben youtubeden gelir kazanmaya başladım fakat google adsensede param hep aynı kalıyor youtube studuioda yükseliyor fakat adsensede hep aynı bunun nedeni nedir ?

gugilabla

Google Platinum Product Expert
Yönetici
SEO Uzmanı
Destek Ekibi
6 Ağu 2019
117
80
28
Ireland - Dublin
teşekürler bir sorum daha olacaktı ben youtubeden gelir kazanmaya başladım fakat google adsensede param hep aynı kalıyor youtube studuioda yükseliyor fakat adsensede hep aynı bunun nedeni nedir ?
Tekrar selam,

Youtube kazançları tahmini kazançlardır, ay sonunda inceleme için ödemeler ekibine gönderilir. İncelenen ve kesinleşen kısım diğer ayın 15 ine kadar adsense hesabınızın ödemeler tarafına yansıtılır. Eşik değeri olan 200TL veya üzeri kazanç elde etmişseniz 21-26 sı arası ödeme, tanımladığınız banka hesabınıza EFT yoluyla gönderilir.

Özetle: Youtube tarafında gördüğünüz kazançlar anlık olarak yansımaz ve doğru değeri göstermez.

İyi günler

hazarbozkurt

Üye
Üye
30 May 2019
80
13
8
Merhaba,

Kıbrıs postalarında Mersin 10 görüldüğünde Kıbrıs'a yönlendiriliyor. Sorun olacağını düşünmüyorum. Şimdiden PIN mektubunuza bir an önce kavuşmanızı dilerim.
Çok çok teşekkür ederim cevaplarınız için minettarım.
Aslında garip bir şey oldu.

Websitemde yayınladığım içerikler için bir şirket ile anlaştım. Kendilerinin Ad Manager reklam hesapları varmış. Mail adresime "Request to manage your ad inventory" başlıklı bir mail admanager-noreply@google.com tarafıdan gönderildi. Request'i kabul ettim, birkaç saat içinde bana ad manager hesabı açıldı.

Anlaştığım şirket, bana Ad Manager davetiyesi gönderdikten sonra şunu dedi:
"Now we are waiting till your Google ads manager will be approved and till your domain will be approved by Google. As soon as it is done, you are all set!"

Türkçe: "Artık Google reklam yöneticiniz onaylanana ve alan adınız Google tarafından onaylanana kadar bekliyoruz. İşlem tamamlanır tamamlanmaz hazırsınız!"

Ad Manager hesabım onaylandı, iyi güzel, admanager.google.com adresinden baktığımda "Siteler" kısmında, sitem görünmüyor.
Sadece "Çoklu Müşteri Yönetimi (ÇMY)" kısmında bana davetiye gönderen şirketin adı var ve "Envanter yönetme" yönetme yetkisi verilmiş.

Sorum şu:
İnternet sitem ne Adsense'de ne de Ad Manager'da görünmüyor. Sizce Ad Manager ya da Adsense'den sitemi onaya göndermeli miyim? Yoksa bir şey mi beklemem gerekiyor? "alan adınız Google tarafından onaylanana kadar bekliyoruz." demişlerdi. Zaten "Ad Manager hesabınız onaylandı" şeklinde bir mail almıştım.
Henüz sadece Ad Manager hesabım onaylandı ve internet sitem onaylanmadı, dolayısıyla internet sitemi, siteler kısmında görmüyorum ya da internet sitemi ben, siteler kısmından onaya göndermeliyim. Kafam çok karıştı.

Uzun mesaj için özür dilerim, çok teşekkür ederim.

gugilabla

Yönetici
SEO Uzmanı
Destek Ekibi
6 Ağu 2019
117
80
28
Ireland - Dublin
Çok çok teşekkür ederim cevaplarınız için minettarım.
Aslında garip bir şey oldu.

Websitemde yayınladığım içerikler için bir şirket ile anlaştım. Kendilerinin Ad Manager reklam hesapları varmış. Mail adresime "Request to manage your ad inventory" başlıklı bir mail admanager-noreply@google.com tarafıdan gönderildi. Request'i kabul ettim, birkaç saat içinde bana ad manager hesabı açıldı.

Anlaştığım şirket, bana Ad Manager davetiyesi gönderdikten sonra şunu dedi:
"Now we are waiting till your Google ads manager will be approved and till your domain will be approved by Google. As soon as it is done, you are all set!"

Türkçe: "Artık Google reklam yöneticiniz onaylanana ve alan adınız Google tarafından onaylanana kadar bekliyoruz. İşlem tamamlanır tamamlanmaz hazırsınız!"

Ad Manager hesabım onaylandı, iyi güzel, admanager.google.com adresinden baktığımda "Siteler" kısmında, sitem görünmüyor.
Sadece "Çoklu Müşteri Yönetimi (ÇMY)" kısmında bana davetiye gönderen şirketin adı var ve "Envanter yönetme" yönetme yetkisi verilmiş.

Sorum şu:
İnternet sitem ne Adsense'de ne de Ad Manager'da görünmüyor. Sizce Ad Manager ya da Adsense'den sitemi onaya göndermeli miyim? Yoksa bir şey mi beklemem gerekiyor? "alan adınız Google tarafından onaylanana kadar bekliyoruz." demişlerdi. Zaten "Ad Manager hesabınız onaylandı" şeklinde bir mail almıştım.
Henüz sadece Ad Manager hesabım onaylandı ve internet sitem onaylanmadı, dolayısıyla internet sitemi, siteler kısmında görmüyorum ya da internet sitemi ben, siteler kısmından onaya göndermeliyim. Kafam çok karıştı.

Uzun mesaj için özür dilerim, çok teşekkür ederim.
İlk açılan konu ile sizin ilettiğiniz konu arasında bağlantı kuramadım. Konular birbirine karışıyor, rica etsem yaşadığınız durum yeni bir konu başlığı altında iletebilir misiniz?

Anlayışınız için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: hazarbozkurt

doğuş cecer

Üye
Üye
30 May 2022
7
3
3
SELAMLAR BİR SORUM OLACAKTI BEN YOUTUBE HESABIMI GOOGLE ADSENSEYE BAĞLADIM FAKAT SİTEM EKLENDİĞİ HALDE BANA SİTE EKLE DİYOR VE İKİNCİSİDE AdSense'ten para kazanmaya başlamak için, ödeme bilgilerinizi eklemeniz ve sitenizi bağlamanız gerekir DİYOR FAKAT BEN BUNLARI YAPTIM FOTOĞRAFTA ÜSTE YAZDIĞI GİBİ

Ekli dosyalar

• 52efac2e-f672-4cf5-92c2-386eba4667a0.jpg
    52efac2e-f672-4cf5-92c2-386eba4667a0.jpg
    87.6 KB · Görüntüleme: 6

gugilabla

Yönetici
SEO Uzmanı
Destek Ekibi
6 Ağu 2019
117
80
28
Ireland - Dublin
SELAMLAR BİR SORUM OLACAKTI BEN YOUTUBE HESABIMI GOOGLE ADSENSEYE BAĞLADIM FAKAT SİTEM EKLENDİĞİ HALDE BANA SİTE EKLE DİYOR VE İKİNCİSİDE AdSense'ten para kazanmaya başlamak için, ödeme bilgilerinizi eklemeniz ve sitenizi bağlamanız gerekir DİYOR FAKAT BEN BUNLARI YAPTIM FOTOĞRAFTA ÜSTE YAZDIĞI GİBİ
Youtube kullanıcılarının tekrar site eklemesine gerek yoktur. O herkesin gördüğü otomatik bir mesajdır. Herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

doğuş cecer

Üye
Üye
30 May 2022
7
3
3
SELAM TEKRARDAN BİR SORUM OLACAKTI BÜGÜN AYIN 28 İ VE BENİM YOUTUBEDEKİ GELİRİM HALA DAHA GOOGLE ADSENSE HESABIMA YANSIMADI BUNUN SEBEBİ NEDİR ?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
SELAM TEKRARDAN BİR SORUM OLACAKTI BÜGÜN AYIN 28 İ VE BENİM YOUTUBEDEKİ GELİRİM HALA DAHA GOOGLE ADSENSE HESABIMA YANSIMADI BUNUN SEBEBİ NEDİR ?
Merhaba @doğuş cecer

Youtube tarafında görmüş olduğun Tahmini kazançlar ay sonunda toparlanıp ödemeler ekibine (mesela bu gün gece saat 00.00'a kadar olan) gönderilir. Ödemeler ekibi gerekli kontrolleri yaparak kesinleşen kısmını takip eden ayın 15 ine kadar AdSense hesabına yansıtır.

• Beğen
Tepkiler: Nise

sanz

Üye
Üye
5 Eyl 2022
3
0
1
Merhaba
lütfen madde madde anlatırmısını mersin 10 türkey nereye yazılacak veya adsenseyi silip tekrar mı başvurmam lazım
merhaba Tin numara için kktc'de ne yazmam gerekiyor? Bu hatayı aldım, bu nedir lütfen çözmeme yardım edin.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220913-134109_Chrome.jpg
    Screenshot_20220913-134109_Chrome.jpg
    457.1 KB · Görüntüleme: 2
  • Screenshot_20220913-134127_Chrome.jpg
    Screenshot_20220913-134127_Chrome.jpg
    373 KB · Görüntüleme: 2

sanz

Üye
Üye
5 Eyl 2022
3
0
1
merhaba Tin numara için kktc'de ne yazmam gerekiyor? Bu hatayı aldım, bu nedir lütfen çözmeme yardım edin.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220913-134127_Chrome.jpg
    Screenshot_20220913-134127_Chrome.jpg
    373 KB · Görüntüleme: 2
  • Screenshot_20220913-134109_Chrome.jpg
    Screenshot_20220913-134109_Chrome.jpg
    457.1 KB · Görüntüleme: 2