MOBİLDE REKLAM VAR PC DEN GİRİNCE REKLAM YOK

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

evren

Üye
Üye
22 Mar 2020
17
0
1
Bu sorunu son bir kaç gün içinde olduğunu farkettim sorunun kaynagı nedir mobilde sıkıntı yok anlamadım bir önerisi veya çözümü olan varmı

batuhanqq

Üye
Üye
21 Nis 2018
12
3
3
aynı sorun bende de var hocam . Hatta baya bir arkadaşda da var sebebini bilmiyoruz . r10 ve google adsense forumunda açılan başlıklara bakabilirsiniz. DÜn gece düzeldi reklamlar sabah tekrar gitti.

batuhanqq

Üye
Üye
21 Nis 2018
12
3
3
Evet hocam ya genel bir sorun var yada yeni bir güncellemede biz adsensenin bir filtresine takıldık :) bekliyoruz.

batuhanqq

Üye
Üye
21 Nis 2018
12
3
3
ne kadar kazanıyordunuz hocam ? vergi konusunda daha ben takılmadım fazla birşey kazanmıyorum tabi orası ayrı :) yüksek meblağ ise takılma ihtimali daha yüksek.

evren

Üye
Üye
22 Mar 2020
17
0
1
ne kadar kazanıyordunuz hocam ? vergi konusunda daha ben takılmadım fazla birşey kazanmıyorum tabi orası ayrı :) yüksek meblağ ise takılma ihtimali daha yüksek.
artık kazancın miktarı önemli değil, yeni bir filite sistemi getirdiler ödeme alan herkes (google irlanda) dan gelen parayı banka maliyeye gönderiyor herkese geçmiş olsun

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Adsense de reklam birimlerinde otomatik reklamlar bulunmakta orda mobil ve pc'ye göre ve alabileceği sayıya göre belirleyebilirsiniz.

Saygılarımla