Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynı sorun bende de var hocam . Hatta baya bir arkadaşda da var sebebini bilmiyoruz . r10 ve google adsense forumunda açılan başlıklara bakabilirsiniz. DÜn gece düzeldi reklamlar sabah tekrar gitti.
aynı sorun bende de var hocam . Hatta baya bir arkadaşda da var sebebini bilmiyoruz . r10 ve google adsense forumunda açılan başlıklara bakabilirsiniz. DÜn gece düzeldi reklamlar sabah tekrar gitti.
ne kadar kazanıyordunuz hocam ? vergi konusunda daha ben takılmadım fazla birşey kazanmıyorum tabi orası ayrı yüksek meblağ ise takılma ihtimali daha yüksek.
ne kadar kazanıyordunuz hocam ? vergi konusunda daha ben takılmadım fazla birşey kazanmıyorum tabi orası ayrı yüksek meblağ ise takılma ihtimali daha yüksek.
artık kazancın miktarı önemli değil, yeni bir filite sistemi getirdiler ödeme alan herkes (google irlanda) dan gelen parayı banka maliyeye gönderiyor herkese geçmiş olsun