Nedir şu PIN?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

PIN verdiğiniz adresi doğrulamak için ve ödeme almak için uygulanan şartlardan biridir. Google tarafından gönderilen PIN adresinize Türkiye'de PTT tarafından teslim edilir. Eğer evde bulunamazsanız kapıya bırakılır.

3 kere PIN isteme şansınız vardır. İlk PIN'i istedikten 3 hafta sonra PIN'iniz hala gelmez ise 2. kere PIN istersiniz. Bu sefer yine 3 hafta sonra PIN'iniz gelmez ise PIN için son istek hakkınızı yani 3. kere PIN istersiniz. Bu PIN 4 hafta içinde gelmez ise manuel olarak hesabınızı doğrulamanız gerekir. Manuel olarak hesabınızı doğrulamak için bu formu kullanınız: Google AdSense Unutmayın ki 3. PIN istemenizin üstünden 4 hafta geçmeden bu formu gönderirseniz büyük ihtimalle PIN girme süreniz uzar.

Formu doldurduktan sonra genelde 1-2 gün içinde cevap gelir. Ama bazı durumlarda bu süre 2-4 hafta sürebilir.

Saygılarımla,
Doğukan

AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Mübariz Zülfiqarov

Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Ara 2018
164
193
43
merhaba 50 tl sınırına ulaştım, kartıma gelen tutarı doğruladım. Şimdi pin otomatik mi gelecek acaba. Pin gönder seçeneğini göremedimde
Merhabalar, kazançlarınız 10$ üzerinde olduğunda pin kodunuz otomatik oluşturulup adresinize gönderilir. Buna dair kırmızı uyarı bantı giriceksiniz. Ekstra bir işlem yapmanıza gerek yokdur.

chisom

Üye
Üye
8 Mar 2020
2
0
1
K Lütfen adresimi doğrulamama kim yardımcı olabilir? Ben kişi ödeyecek. Ben numara ********

Ekli dosyalar

• 5CBD4278-AD21-410D-B8FC-B671027ED7A1.jpeg
    5CBD4278-AD21-410D-B8FC-B671027ED7A1.jpeg
    279.8 KB · Görüntüleme: 5
Moderatör tarafında düzenlendi:

chisom

Üye
Üye
8 Mar 2020
2
0
1
[QUOTE = "Bayram Şenakar, post: 8806, member: 350"]
Hello,
I deleted your number.
You can request support by opening a new topic in a detailed and descriptive way.
[/ QUOTE]
please how can I do this. My Turkish is so bad

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
[QUOTE = "Bayram Şenakar, post: 8806, member: 350"]
Hello,
I deleted your number.
You can request support by opening a new topic in a detailed and descriptive way.
[/ QUOTE]
please how can I do this. My Turkish is so bad
Go the home page. If you looking top of sidebar, you can see a yellow button. Click this and create new thread.