Nisan Ayı Adsense Ödemem Hala Kesinleşmedi.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

merakta kal

Üye
Üye
14 May 2019
2
2
3
Merhaba, 30 Nisan akşamı youtube kanalımın tekrarlanan içerikten dolayı para kazanması kapatıldı. Bugün de baktım hala ödemem kesinleşmedi. Bir kaç arkadaşımın ay ortasında kapanmasına rağmen ödemeleri kesinleşti. Yardımcı olabilir misiniz, ne yapmam gerekiyor?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
  • Beğen
Tepkiler: Doğukan Demir

merakta kal

Üye
Üye
14 May 2019
2
2
3
Hesabım şuan da aktif, video yayınlayabiliyorum. Yeniden para kazanmasının açılma başvurusu 30 Mayıs'tan sonra başlıyor. Hatta enteresan bir durum daha var. Mayıs ayında da(şuana kadar) 192 tl gibi bir kazancım olduğunu gösteriyor Analytics. Ancak Nisan ayı kazancım kesinleşmedi hala. Onu alamayacağım sanırım..

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Tekrar selam @merakta kal,

Analytics üzerinden gördüğünüz kazançlar sizi yanıltmasın. Bahse konu kazançlar tahmini kazançtır ve ay sonunda bu kazançlar incelenir, kesinleşir. Kesinleşen kısmı adsense hesabınıza yansıtılır. Yansıtıldıktan sonra da kesinleşmiş kazançlarda geçmişe dönük bir haksız kazanç varsa o da geri mevcut kazançlarınız varsa ondan mahsup edilir, yoksa hatta tazmin yoluna dahi gidilebilir. Bu nedenle geçersiz etkinlik yada geçersiz trafik kaynaklı kazançlar nedeniyle hesabının para kazanma özelliği durdurulan ve/veya adsense hesabı durdurulan/kapatılan kullanıcılara ödeme yapılmamaktadır.

İyi dileklerimle

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Demir