PIN Gelmemesi ve onay süreci 4.pin

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

nocleva

Üye
Üye
5 Ara 2019
1
0
1
Merhaba yaklaşık 1 saat önce 4.ye PIN talep ettim ancak bunun da elime ulaşmayacağını biliyorum. Acaba bilgilerimi göndererek hesabı onaylatma formu ne zaman veya nasıl açılır, ne yapmam gerekli yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Merhaba yaklaşık 1 saat önce 4.ye PIN talep ettim ancak bunun da elime ulaşmayacağını biliyorum. Acaba bilgilerimi göndererek hesabı onaylatma formu ne zaman veya nasıl açılır, ne yapmam gerekli yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
4 pinin üzerinden bir süre geçmesini bekleyiniz şayet 4 üncü pinde gelmesse. tekrar aynı konu altında hatırlatma yapınız.

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

Öncelik şunu söylemek istiyorum her bir PIN süresi 4 haftadır. Bu süre içerisinde gelmezse tekrar istemeniz gerekir.
Ancak her PIN istendiğinde gelme ihtimali düşer. Bu yüzden manuel olarak formu doldurmadan ve göndermeden önce adresinizi doğru olduğundan emin olun eve gelen fatura bilgilerine bakarak doğrulayabilirsiniz.

Bunu yaptıktan sonra formu gönderin en kısa sürede tekrar PIN isteğiniz açılacaktır ve PIN isteyebilirsiniz.

Saygılarımla,
Sezgin

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR