Adsnese de aynı durumda zaten ona da yardımcı olabilende çıkmadı zaten sorun yok doğukan bey teşekkürler.
Merhaba
@BöcekBaşı ,
Öncelikle yaşadığınız bu durumdan dolayı üzgün olduğumu bilmenizi istiyorum. AdMob ve AdSense hesaplarınız sizin adınıza olan tek adsense yada admob için kullandığınız hesabınıza bağlı olduğundan, birinde oluşan problem diğerinide etkilemektedir. Size gönderilen epostalarda ve paylaştığınız ekran görüntülerinde zaten durum net bir şekilde ifade edilmiş. Arkadaşlar da elinden geldiğince size destek olmaya çalışmışlar. Her birine kendi adıma çok teşekkür ediyorum.
Hem AdMob tarafından hem adsense tarafından itirazlarınızı gönderdiniz ve olumlu bir geri dönüş alamadınız ise, bu durum politikalara aykırı bulunmuş ve reklam sunumunuz haklı gerekçe ile sınırlandırılmış anlamına geliyor. Politikalar ekibi harici hiç kimse bu duruma müdahale edemez.
Bizler sadece itiraz gönderebileceğiniz ve sorunu nasıl giderebileceğiniz konusunda size ışık tutabiliriz. Son gönderdiğiniz mesajda bu ışığında tutulmadığı şeklinde bir anlam çıkardığım için yazmak durumunda kaldım.
Anlayışınız için teşekkür eder, kolaylıklar dilerim.