Reklamlar 15 ocaktan beri yok

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

AdMob ile ile Iletişime geçebilirsin: Mobil uzmanlarımızla iletişime geçin - Google AdMob
Muhtemelen az sayıda ekip çalıştığından geç cevap alabilirsin. Uygulamanın indirme sayısı vs. çok düşükse cevap da alamayabilirsin.

Ek olarak sorunu İngilizce biçimde AdMob yardım forumunda da açmanı öneririm: AdMob Community

Saygılarımla,
Doğukan

BöcekBaşı

Üye
Üye
22 Eki 2019
30
7
8
Samsun
cintakvimi.net
Merhaba,

AdMob ile ile Iletişime geçebilirsin: Mobil uzmanlarımızla iletişime geçin - Google AdMob
Muhtemelen az sayıda ekip çalıştığından geç cevap alabilirsin. Uygulamanın indirme sayısı vs. çok düşükse cevap da alamayabilirsin.

Ek olarak sorunu İngilizce biçimde AdMob yardım forumunda da açmanı öneririm: AdMob Community

Saygılarımla,
Doğukan
Merhaba Doğukan bey
Maalesef o attığınız linkte hesabınız var ise iletişime geçmeyin yazıyor uygulamamın indirme sayısı 15k civarı.
Hiç bir şekilde dönüş alamadım.

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
Merhaba,

O zaman AdMob yardım forumundan iletişime geçmeniz gerekmekte.

Saygılarımla,
Doğukan

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
Doğukan bey herhangi bir dönüş olmuyor maalesef ve şunu yapın bunu yapın deniyor zaten yapılan her şey aynı tekrar değerlendirmeye almıyorlar.
Yapıcak bir şey yok maalesef AdMob uzman alanım dışında olduğundan sizlere yardım edemeyeceğim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa size yardım edecektir.

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Adsnese de aynı durumda zaten ona da yardımcı olabilende çıkmadı zaten sorun yok doğukan bey teşekkürler.

Merhaba @BöcekBaşı ,

Öncelikle yaşadığınız bu durumdan dolayı üzgün olduğumu bilmenizi istiyorum. AdMob ve AdSense hesaplarınız sizin adınıza olan tek adsense yada admob için kullandığınız hesabınıza bağlı olduğundan, birinde oluşan problem diğerinide etkilemektedir. Size gönderilen epostalarda ve paylaştığınız ekran görüntülerinde zaten durum net bir şekilde ifade edilmiş. Arkadaşlar da elinden geldiğince size destek olmaya çalışmışlar. Her birine kendi adıma çok teşekkür ediyorum.

Hem AdMob tarafından hem adsense tarafından itirazlarınızı gönderdiniz ve olumlu bir geri dönüş alamadınız ise, bu durum politikalara aykırı bulunmuş ve reklam sunumunuz haklı gerekçe ile sınırlandırılmış anlamına geliyor. Politikalar ekibi harici hiç kimse bu duruma müdahale edemez.

Bizler sadece itiraz gönderebileceğiniz ve sorunu nasıl giderebileceğiniz konusunda size ışık tutabiliriz. Son gönderdiğiniz mesajda bu ışığında tutulmadığı şeklinde bir anlam çıkardığım için yazmak durumunda kaldım.

Anlayışınız için teşekkür eder, kolaylıklar dilerim.