Simdi Oldumu

• Konbuyu başlatan Gökce (Yasaklanmış Kullanıcı)
  • Başlangıç tarihi
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

G

Gökce (Yasaklanmış Kullanıcı)

Misafir
Pek anlamadim Sanirim ama elimden geldigince ozGun yazıyorum Degerli Hocalarim Bakabililerlermi acaba Basvuru yapabilirmiyim acaba adsenseye Kızıl Sancak

Vereceginiz cvblar bilgiler benim icin cok onemli Yonlendirme bekliyorum sizlerden

EmreKilic

Üye
Üye
10 Nis 2018
191
144
43
1-2 adet kategori açarsanız ve kategorilere eşit sayıda konuları dağıtırsanız faydanıza olacaktır. Kaç adet makale var şu an sayfanızda?

G

Misafir
Teşekkür ederim 6 makale var kategoriler icin etiketten menu yapmak lazim ucuza kacmis gibi bir şey oluyor kategori yapmam şartmidir

EmreKilic

Üye
Üye
10 Nis 2018
191
144
43
Teşekkür ederim 6 makale var kategoriler icin etiketten menu yapmak lazim ucuza kacmis gibi bir şey oluyor kategori yapmam şartmidir
Sitenizi onaya göndereceksiniz şimdilik kategorileri açıp içlerini eşit sayıda makale ile doldurmanız gerekir. Bu onay almanızı hızlandıracaktır. Sonra istediğiniz şekli verirsiniz.

G

Misafir
Sitenizi onaya göndereceksiniz şimdilik kategorileri açıp içlerini eşit sayıda makale ile doldurmanız gerekir. Bu onay almanızı hızlandıracaktır. Sonra istediğiniz şekli verirsiniz.
Emre bey site bloger . Suan iletisim hakkimda sayfalari olusturdum ben direk gonderemiyomki acik olmadan benmi yalnis biliyorum