Site Devre Dışı veya Kullanılamıyor Hatası

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bahtekin

Üye
Üye
8 Ara 2020
22
14
3
matematikkebapcisi.com
Merhaba yine aynı hatayı aldım. acaba sorun ne olabilir?

Siteniz reklam göstermeye hazır değil​

Sitenizde sitenizin henüz reklam göstermeye hazır olmadığı anlamına gelen bazı politika ihlalleri bulduk.
  1. Site devre dışı veya kullanılamıyor

Sitenizin devre dışı olduğunu veya kullanılamadığını fark ettik. Gönderdiğiniz URL'de bir yazım hatası olup olmadığına bakmak için başvurunuzu kontrol etmenizi öneririz. Siteniz çalışır durumda olduğunda başvurunuzu yeniden gönderebilirsiniz. Başvurunuzu yeniden incelemekten memnuniyet duyarız.
Daha fazla bilgi için İçerik politikaları'nı inceleyin veya Yardım Merkezi'ni ziyaret edin. İhlali giderdikten sonra sitenizin incelenmesini talep edebilirsiniz:

bahtekin

Üye
Üye
8 Ara 2020
22
14
3
matematikkebapcisi.com
Merhabalar @bahtekin,

Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü iletebilir misiniz?

Saygılarımla.
Su an ekran görüntüsü yok. ama ekranda yazan yazılar ışu şekilde;

Sitenizde sitenizin henüz reklam göstermeye hazır olmadığı anlamına gelen bazı politika ihlalleri bulduk.

Sitenizin devre dışı olduğunu veya kullanılamadığını fark ettik. Gönderdiğiniz URL'de bir yazım hatası olup olmadığına bakmak için başvurunuzu kontrol etmenizi öneririz. Siteniz çalışır durumda olduğunda başvurunuzu yeniden gönderebilirsiniz. Başvurunuzu yeniden incelemekten memnuniyet duyarız.
Daha fazla bilgi için İçerik politikaları'nı inceleyin veya Yardım Merkezi'ni ziyaret edin. İhlali giderdikten sonra sitenizin incelenmesini talep edebilirsiniz:

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
Su an ekran görüntüsü yok. ama ekranda yazan yazılar ışu şekilde;

Tam olarak domaini nasıl yazdığınızı öğrenmek istemiştim aslında.

Saygılarımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...