Site Devre Dışı veya Kullanılamıyor Hatası

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bahtekin

Üye
Üye
8 Ara 2020
22
14
3
matematikkebapcisi.com
Merhaba,

Google'ın botları sitenize erişemediğinden bu şekilde ret cevabı almışsınız. Search Consol'de yer alan Robot.txt Denetleme Aracı ile Google botlarının tamamının sitenize erişip erişemediğini kontrol edin.

Eğer IP engellemesi bot engellemesi vs. yapmışsanız bu yüzden de girememiş olabilir botlar. Eğer Robot.txt Denetleme Aracı ile yaptığınızde tüm botlar sitenize girebiliyorsa ve IP engellemesi bot engellemesi vs. yapmadıysanız Hosting şirketinizde Google botlarına herhangi bir erişim engelli koyup koymadığını öğrenmenizi öneririm.

Saygılarımla,
Doğukan
Hostingden aldıgım cevaplar açağıdadır.

Herhangi bir engel bulunmamaktadır. Buradan kontrol edebilirsiniz google botlarının erişebildiğini : PageSpeed Insights

Aynı sunucuda adsense başvurusu yapan ve kullanan kullanıcılarımız vardır .Sitenizde farklı bir durum olabilir mi ?

Robot dosyanızı vb kontrol edebilir misiniz? Şuanda yandex, google gibi servislerin hepsinden erişiminiz aktif şekildedir. Sormak istediğiniz sorular mevcut ise yanıtlamaktan memnuniyet duyarız

mb2001

Üye
Üye
20 Ocak 2021
5
1
3
Merhabalar,

Aynı sorun benim sitede de devam etmekte Daha önce sitemde google adsense reklamları yayınlanmaktaydı 10 gün öncesine kadar? Ancak site gelirinde anormal artışlar oldu ve TO oranı çok yükseldi bu nedenle kendimce önlem olarak bir sorun olmasın diye siteyi adsense den kaldırdım,

1 hafta kadar sonra da adsense reklamı için tekrar müracaat ettim.
Fakat 3 defadır ; “Site devre dışı veya kullanılamıyor” mesajı alıyorum.
bu konuda yardımcı olabilir misiniz..

İyi günler..

benkelo

Üye
Üye
18 Ocak 2021
133
39
28
Merhabalar,

Aynı sorun benim sitede de devam etmekte Daha önce sitemde google adsense reklamları yayınlanmaktaydı 10 gün öncesine kadar? Ancak site gelirinde anormal artışlar oldu ve TO oranı çok yükseldi bu nedenle kendimce önlem olarak bir sorun olmasın diye siteyi adsense den kaldırdım,

1 hafta kadar sonra da adsense reklamı için tekrar müracaat ettim.
Fakat 3 defadır ; “Site devre dışı veya kullanılamıyor” mesajı alıyorum.
bu konuda yardımcı olabilir misiniz..

İyi günler..
Keşke kaldırmasaydınız. Sadece reklamları kaldırmanız, kodu silmeniz yeterli olurdu. Site adresinize bakabilir miyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...