Site onayları

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Emre60

Üye
Üye
9 Şub 2021
25
4
3
Merhaba benim sorum bir web sitesinin adsense üzerinden para kazanması için(0 dan kurup adsense onayı almak) 6 ay gibi bir süreçmi gereklidir? yada daha erken sürede onay alıp sitesi üzerinden para kazanabilen insanlar varmıdır ?

benkelo

Üye
Üye
18 Ocak 2021
133
39
28
Eğer sitenizi iyi bir şekilde tertip eder ve kıymetli içerikler üreterek SEO'ya dikkat ederseniz, istikrarlı içerik üretirseniz 1 ayda dahi kabul edilebilirsiniz.

Emre60

Üye
Üye
9 Şub 2021
25
4
3
Cevabınız için teşekkür ederim peki bu korona muhabbetlerinden dolayı onay süreçleri uzamış olabilirmi ?

burakalpaydin

Üye
Üye
11 Mar 2021
7
3
3
Korona ile ilgili bir süreç uzama durumu olmuyor zaten başvuru yapıldıktan sonra Google kendisi olarak bilgi veriyor. Benim sitem 1 hafta önce adsense onayı almıştı. Başvurduktan 4 gün sonra onay maili tarafıma ulaşmıştı.

Emre60

Üye
Üye
9 Şub 2021
25
4
3
benim sitem askıdamı kaldı acaba ben 4 ocakta yolladım botlar sitemi indeksliyor ama onay sürecinde gözüküyor hala bir sonuç yok
red bile verse tamam diyeceğim çünkü çok uzadı bu süreç
sitemde bu:Motorcu Tayfa

burakalpaydin

Üye
Üye
11 Mar 2021
7
3
3
benim sitem askıdamı kaldı acaba ben 4 ocakta yolladım botlar sitemi indeksliyor ama onay sürecinde gözüküyor hala bir sonuç yok
red bile verse tamam diyeceğim çünkü çok uzadı bu süreç
sitemde bu:Motorcu Tayfa
Bu konuda ne yazık ki tam olarak bilgi sahibi değilim hocam. Yetkili arkadaşlarımız güzelce yorum yapacaklardır. Umarım en kısa sürede netliğe kavuşursunuz.

Emre60

Üye
Üye
9 Şub 2021
25
4
3
teşekkür ederim 1 hafta oldu görmediler sanırım bende bir daha açayım dedim