Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba benim sorum bir web sitesinin adsense üzerinden para kazanması için(0 dan kurup adsense onayı almak) 6 ay gibi bir süreçmi gereklidir? yada daha erken sürede onay alıp sitesi üzerinden para kazanabilen insanlar varmıdır ?
Eğer sitenizi iyi bir şekilde tertip eder ve kıymetli içerikler üreterek SEO'ya dikkat ederseniz, istikrarlı içerik üretirseniz 1 ayda dahi kabul edilebilirsiniz.
Korona ile ilgili bir süreç uzama durumu olmuyor zaten başvuru yapıldıktan sonra Google kendisi olarak bilgi veriyor. Benim sitem 1 hafta önce adsense onayı almıştı. Başvurduktan 4 gün sonra onay maili tarafıma ulaşmıştı.
benim sitem askıdamı kaldı acaba ben 4 ocakta yolladım botlar sitemi indeksliyor ama onay sürecinde gözüküyor hala bir sonuç yok
red bile verse tamam diyeceğim çünkü çok uzadı bu süreç
sitemde bu:Motorcu Tayfa
benim sitem askıdamı kaldı acaba ben 4 ocakta yolladım botlar sitemi indeksliyor ama onay sürecinde gözüküyor hala bir sonuç yok
red bile verse tamam diyeceğim çünkü çok uzadı bu süreç
sitemde bu:Motorcu Tayfa
Bu konuda ne yazık ki tam olarak bilgi sahibi değilim hocam. Yetkili arkadaşlarımız güzelce yorum yapacaklardır. Umarım en kısa sürede netliğe kavuşursunuz.