Sitemde hiçbir görsel olmamasına rağmen telif yiyorum.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

FilmciDurağı

Üye
Üye
27 Kas 2020
5
1
3
Merhaba,
Neredeyse 7-8 aydır sitem için Adsense'e başvuru yapmaktayım. Ayda bir kere cevap verdiklerini düşünürsek 8 defa başvurmuşumdur. Her defasında telif hakkından kabul edilmiyorum. Tam olarak nerede telif hakkı mevcut lütfen yardım eder misiniz, ben kafayı yemek üzereyim. En sonunda sitedeki bütün görselleri sildim. Medya adına logomdan başka hiçbir şey kalmadı. Logoyuda zaten photoshopda elle ben kendim çizdim.

Lütfen yardım edin nasıl düzelticem ben bunu?

Site: www.filmciduragi.com

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    37.2 KB · Görüntüleme: 11
  • Beğen
Tepkiler: Bir Misafir

FilmciDurağı

Üye
Üye
27 Kas 2020
5
1
3
Neden ki. Yani bunun nasıl bir mantığı var ki. Her film izle kelimesi içeren site adsense'e kabul edilemiyor mu yani ? Bilmediğimden soruyorum.

"Film İzle" bu 2 kelime bir araya geldiği için telif yemiyorsam; sitemde bu kelime grubunu gördüğüm heryerde düzenlesem, adsense'e kabul edilir miyim?

Son düzenleme:

Bir Misafir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
28 May 2019
117
129
43
Merhaba,
Sitenize göz attığımda bazı şeyler dikkatimi çekti.
1-
Örneğin 'son zamanlarin en iyi 10 korku filmi' başlığınızda her 'korku' kelimesine link vermişsiniz. Sadece bir kere vermeniz yeterli. Hatta bazı yazılarınızda her dizi kelimesinde de aynı şeyi yaptığınızı fark ettim. Diğer yazılarınızda da bu şekilde örnekler mevcut maalesef. Aşırı link vermek hatta aynı sayfaya aynı yazıda vermek sakıncalı olabilir.

2-Bazı yazılarınızda kayma olmuş.
Düzensiz görüyor. Misal: 'Son yillarda en cok begenilen 5 dizi'

3-Siteniz güvenli değil olarak görünüyor https'ye geçmemişsiniz sanırım.
'Https'ye nasıl geçilir' ile ilgili internette bilgiler var. Bu konuyu araştırabilirsiniz.

4-Sitenizde hakkımda, gizlilik politikası, iletişim sayfalarını eklemeyi unutmayın.

5-'Dizi film izleme siteleri' ile ilgili bir içeriğiniz bulunuyor. Bu belki sorun olabilir. Bu konuyu araştırmanızı tavsiye ederim.
Yazınızda belirttiğiniz siteler telif ihlali olan siteler büyük ihtimalle.

6-Sitenizi güncel olmasına önem verin. Son yazılarınıza baktığımda Haziran ayı sonra Aralık ayında içerik girmişsiniz.

Ben olsaydım belli bir organik ziyaretçi edindiğimde başvuru yapardım.

Sitenizi detaylı incelemediğim için sadece gözüme çarpan birkaç detayı yazdım.
Yardımcı olan arkadaşlara ayrıca teşekkürler.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Bir Misafir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
28 May 2019
117
129
43
Yukarıda sitenizdeki bazı eksiklikleri yazmıştım. Gözden kaçmasın diye Telif sorunu ile muhtemelen yaşadığınız problemi de buraya yazıyorum.
Telif; görsel, video gibi materyalleri kapsayacağı gibi içerikler için de söz konusudur. Yazılarınızın özgün olmasına dikkat edin. 'Yerli ve yabancı filmler' başlığınızdaki yorumların her biri başka bir siteden alınmış, yani kopya olarak görünüyor.
İçeriklerinizin kendi fikirleriniz, kendi yorumlarınız olacak şekilde yazarsanız daha iyi olur.