Sitemde hiçbir görsel olmamasına rağmen telif yiyorum.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Yukarıda sitenizdeki bazı eksiklikleri yazmıştım. Gözden kaçmasın diye Telif sorunu ile muhtemelen yaşadığınız problemi de buraya yazıyorum.
Telif; görsel, video gibi materyalleri kapsayacağı gibi içerikler için de söz konusudur. Yazılarınızın özgün olmasına dikkat edin. 'Yerli ve yabancı filmler' başlığınızdaki yorumların her biri başka bir siteden alınmış, yani kopya olarak görünüyor.
İçeriklerinizin kendi fikirleriniz, kendi yorumlarınız olacak şekilde yazarsanız daha iyi olur.
Ek olarak Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında bu suçtur. Yani telif sahibi veya o yazıların sahibi dava açarsa yüklü miktarda tazminat alabilir, mahkeme hapis cezası da verebilir. Bu sadece Adsense babında değil, kanunen de çok ciddi bir meseledir.

• Beğen
Tepkiler: Bir Misafir

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Bir site sahibi iseniz siz içerik oluşturucusunuzdur. Başkalarının yazdıklarını çalan biri değil, size hitaben söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Umumi olarak söylüyorum. Öyle yapanları çok görüyoruz. Yakalanılırsa kanunlar önünde hiçbir hakları olmaz, kati olarak suçlulardır.