Selamlar tekrardan,
Konu olarak PUBG Mobile seçmek özellikle indirme sayısında patlamış bir oyun seçmek ziyaretçi çekmek açısından oldukça mantıklı bir seçim. Ancak kişisel fikrim bu şekilde devam etmek yerine site isminizi vs. değiştirip daha genel bir başlık altında farklı konular ile birlikte PUBG haberlerine de devam etmeniz çok daha olumlu olacaktır.
Genel bir teknoloji ve oyunlar hakkında haber veren bir siteye sahip olup içerisinde PUBG ile ilgili haberler yaparak halihazırda gelen ziyaretçilerinizin yanında PUBG ile ilgili arama yapanları da siteye çekmek mümkün. Ancak siteyi tamamen buna göre oluşturup sadece bu konu üzerinden ziyaretçi çekmek
@Bir Misafir 'in de dediği gibi bilinen ve güçlü platformlara karşı çok da işe yaramayacaktır bana göre.
Sitenizin içeriğini daha genele döküp bu yönde çalışmalar yaparak, içerikler hazırlayarak ileride daha genel bir kitleye ulaşmanızın daha olası olduğu görüşündeyim. Ki yine karşınızda eski, büyük ve sevilen platformlar olacaktır. Sonuçta ben de bir konu hakkında arama yaptığım zaman bildiğim siteleri tercih ediyorum. Ancak bir şekilde aramış olduğum konuyu daha farklı ve daha bilinmedik kısımları ile inceleyen bir siteye rastlamışsam da o siteyi daha fazla incelemek istiyorum.
Bence kurumsal olmayıp da tek başına veya küçük bir ekip ile kurulan siteler için en mantıklısı her telden şeklinde değil de nispeten geniş bir konuda, güncel ve popüler konular ile birlikte hedef kitleye aktarılmak istenen konular hakkında özgün ve farklı bir tarzda içerikler üretmektir.