Sizce bırakmalımıyım Fikirleriniz ?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Vieyc

Üye
Üye
6 May 2019
56
62
18
Site linkinizi ekleyebilir misiniz? Kaç makale mevcut, konusu nedir gibi sorulara yanıt almadan sorunuzu cevaplaması hem zor olacak hem de çok sağlıklı olmayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Bir Misafir

tufan3434

Üye
Üye
Banlı Üye
27 Kas 2019
90
25
18
www.pubgmobilehaberleri.net
Dünya çapındada popüler bir konu olsa 1,5 ayda böle 8-10 kullanıcı gelmesi normal midir ben onu merak ediyom yoksa benim sitem mi tutmadı ona göre bende bişe yapmak istiyom yani vaktimin boşa geçmesini istemiyom

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
İçerik ürettikce kanallar, siteler gelişir kimse siteyi açtığı ilk ayda 1 milyon hit almiyor zamanla gelişiyor sabret eğer devam edeceksen 5-6 ay içinde hitin artacaktir.

• Beğen
Tepkiler: Bir Misafir

Bir Misafir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
28 May 2019
117
129
43
Dünya çapındada popüler bir konu olsa 1,5 ayda böle 8-10 kullanıcı gelmesi normal midir ben onu merak ediyom yoksa benim sitem mi tutmadı ona göre bende bişe yapmak istiyom yani vaktimin boşa geçmesini istemiyom
Merhaba,
Bir buçuk ay çok kısa bir süre. 8-10 kişi geliyorsa bence çok iyi.
Size mi söyledim yoksa başka bir arkadaşa hatırlamıyorum yine ifade etmiş olayım.
Otoritesi güçlü olan sitelerin yazmış olduğu ve rekabeti fazla olan konularda
Google sıralamasında yer almanız zordur. Bu nedenle uzun kuyruklu anahtar kelimelerde içerikler
üretmeniz daha iyi olur ziyaretçi çekmek için.
Dünya çapında popüler bir konu demek o konuda çok fazla içerik yazılmış demektir ayrıca...

Vieyc

Üye
Üye
6 May 2019
56
62
18
Selamlar tekrardan,

Konu olarak PUBG Mobile seçmek özellikle indirme sayısında patlamış bir oyun seçmek ziyaretçi çekmek açısından oldukça mantıklı bir seçim. Ancak kişisel fikrim bu şekilde devam etmek yerine site isminizi vs. değiştirip daha genel bir başlık altında farklı konular ile birlikte PUBG haberlerine de devam etmeniz çok daha olumlu olacaktır.

Genel bir teknoloji ve oyunlar hakkında haber veren bir siteye sahip olup içerisinde PUBG ile ilgili haberler yaparak halihazırda gelen ziyaretçilerinizin yanında PUBG ile ilgili arama yapanları da siteye çekmek mümkün. Ancak siteyi tamamen buna göre oluşturup sadece bu konu üzerinden ziyaretçi çekmek @Bir Misafir 'in de dediği gibi bilinen ve güçlü platformlara karşı çok da işe yaramayacaktır bana göre.

Sitenizin içeriğini daha genele döküp bu yönde çalışmalar yaparak, içerikler hazırlayarak ileride daha genel bir kitleye ulaşmanızın daha olası olduğu görüşündeyim. Ki yine karşınızda eski, büyük ve sevilen platformlar olacaktır. Sonuçta ben de bir konu hakkında arama yaptığım zaman bildiğim siteleri tercih ediyorum. Ancak bir şekilde aramış olduğum konuyu daha farklı ve daha bilinmedik kısımları ile inceleyen bir siteye rastlamışsam da o siteyi daha fazla incelemek istiyorum.

Bence kurumsal olmayıp da tek başına veya küçük bir ekip ile kurulan siteler için en mantıklısı her telden şeklinde değil de nispeten geniş bir konuda, güncel ve popüler konular ile birlikte hedef kitleye aktarılmak istenen konular hakkında özgün ve farklı bir tarzda içerikler üretmektir.

tufan3434

Üye
Üye
Banlı Üye
27 Kas 2019
90
25
18
www.pubgmobilehaberleri.net
Teşklr hocam elinize kolunuza sağlık zahmet edip yazmışınız hocam 5-6 bişeler yapmaya çalışcam eğer yine aynı devam ederse başka bir projem var onun için uğraşcam bence bu site bana göre deney gibi kim ne derse desin denersiniz denersiniz olmaz ama bi denersiniz olur aynı o şekilde benim fikrim

• Beğen
Tepkiler: Vieyc ve Atacbala