Sizi hazır duruma getirmek için çalışıyoruz..

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

omerbey

Üye
Üye
17 Haz 2019
4
1
3
Yaklaşık 1 yıl olacak hala bu ekranda duruyor. Farklı bir site eklemek istiyorum şuanda incelenmekte olan bir siteniz var diyor. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Blogger hesabıma adsense alıyordum.
Ekran Görüntüsü 2020-04-15 12-28-03.png

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü 2020-04-15 12-28-03.png
    Ekran Görüntüsü 2020-04-15 12-28-03.png
    108.7 KB · Görüntüleme: 0

Barış Savran

Adsense Türkiye Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Nis 2019
147
171
43
Merhaba,

Şuanda ikinci adım olan inceleme sürecindesiniz ancak bu incelemenin gerçekleştirilebilmesi için bloğunuza adsense kodlarını eklemeniz gerekiyor. Aşağıda paylaştığım kodu Şablon kısmında HTML düzenle butonuna basarak, </head> etiketinden önce olacak şekilde ekleyin.

ca-pub- kısmından sonra ki *'ı silip, kendi yayıncı kimlik numaranızı eklemeyi unutmayın.

Kod:
<script async = '' src = "// pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"> </script>

<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []). push ({
google_ad_client: "ca-
pub- *", enable_page_level_ads: true
});
</ script>

Blogunuzda reklam yayınlamak için lütfen ilgili makaleyi dikkatlice inceleyiniz.

Dikkat etmeniz gereken önemli noktalar:

Sağladığınız içerik, sayfanızı ziyaret eden kullanıcılara değer katmalı ve onların ilgisini çekmelidir. Bu nedenle, değişiklikler yapılana kadar pek ya da hiç sunmayan ve/veya aşırı yoğun reklam yayınlanan sayfalara sunumu sınırlayabilir veya devre dışı bırakabiliriz.

Kabul edilemez sayfalara ilişkin örnekler aşağıdakileri içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir:
  • Başka kaynaklardaki içeriği bir değer katmadan kopyalama, derleme, toplama veya yeniden yazma;
  • Yayıncı tarafından sağlanmış içerikten çok reklamlara yer veren sayfalar;
  • Manuel inceleme veya seçimden geçmeden otomatik olarak oluşturulan içerik;
  • İçerik bulunmayan reklam sayfaları veya sayfalar;
  • Web Yöneticisi Kalite Yönergeleri'ne uymayan sayfalar.

Adsense hesabınızın tamamen etkinleşmesi için bekleme süresi bazı yayıncılar için bir kaç gün sürerken bazıları için de bir kaç hafta sürebilir.

Herhangi bir e-posta alıncaya kadar lütfen sitenizi güncel tutarak, organik trafiğinizi arttıracak özgün içerikler girmeye devam ediniz.

Teşekkürler
adsense türkiye destek ekibi
barış savran