TBM

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

aziz emre

Üye
Üye
14 Ağu 2019
25
9
3
İstanbuul
Merhabalar, bir teknoloji sitem bulunuyor.

Uzun zamandır istikrarlı bir şekilde içerik girmiyorduk ve dolayısı ile ayda 1.000, 2.000 trafik alıyorduk. Ancak yeni bir strateji ile 2 gündür içerik üretimimizi arttırdık ve trafiklerimiz de arttmaya başladı. Dün 2 reklam tıklaması alsam da TBM 0,19TL olarak gözükmekte, bir diğer günün oranları da çok farklı değil. Bu oranı arttırabilmek için ne yapabilirim? hatırlıyorum da bir tıklamadan 1TL 1.5TL geldiğini gördüğüm olmuştu ki o vakitler ayda yılda bir içerik atmıştım.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

EmreKilic

Üye
Üye
10 Nis 2018
191
144
43
Merhabalar, bir teknoloji sitem bulunuyor.

Uzun zamandır istikrarlı bir şekilde içerik girmiyorduk ve dolayısı ile ayda 1.000, 2.000 trafik alıyorduk. Ancak yeni bir strateji ile 2 gündür içerik üretimimizi arttırdık ve trafiklerimiz de arttmaya başladı. Dün 2 reklam tıklaması alsam da TBM 0,19TL olarak gözükmekte, bir diğer günün oranları da çok farklı değil. Bu oranı arttırabilmek için ne yapabilirim? hatırlıyorum da bir tıklamadan 1TL 1.5TL geldiğini gördüğüm olmuştu ki o vakitler ayda yılda bir içerik atmıştım.
Umarım en kısa zamanda tekrar eski tbm'leri yakalama fırsanız olur. Bu konulara göz atabilirsiniz.

• Beğen

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Selam

Pandemi nedeniyle birçok firma reklam vermeyi durdurdu.Bu durum da tbmleri düşürmekte, örnek vermek gerekirse daha önce 0.25 ile verdiğim reklama şuanda 0.10 ile cok rahat cikabiliyorum.Salgin seyrini değiştirdikce reklam sektörü de tekrar canlanacaktir.

• Beğen

aziz emre

Üye
Üye
14 Ağu 2019
25
9
3
İstanbuul
Selam

Pandemi nedeniyle birçok firma reklam vermeyi durdurdu.Bu durum da tbmleri düşürmekte, örnek vermek gerekirse daha önce 0.25 ile verdiğim reklama şuanda 0.10 ile cok rahat cikabiliyorum.Salgin seyrini değiştirdikce reklam sektörü de tekrar canlanacaktir.
Uzun zamandır aktif olmayışımızın açıkçası buna etki ettiğini düşünüyorum. TBM arttırma yöntemleri nelerdir?

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Tbm değerleri tamamen reklam verenlerin tekliflerine bağlı,Tbmsi yüksek icerikler oluşturabilirsiniz, düşük teklif veren reklam ağlarını engelleyebilirsiniz ama uyarmalayim bu durum sıklıkla gelir düşüklüğüne yol açıyor sadece çok iyi analizlerle güzel sonuçlar alınabiliyor

• Beğen