test ödemem yatmıyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

infinity032

Üye
Üye
2 Eki 2022
2
0
1
Selamun aleyküm topluluk kısmına defalarca konu açtım herkes başka bişey söylüyor normalde test ödemesi 2-3 günde geliyordu ilk etapta 10gün oldu gelmedi sildim. 20 gün oldu gelmedi dün tekrar ekledim ne yapmam lazım? Başka ibanlar ekledim sildim google ye ulaşacak bir doğrudan iletişim epostası yok google ile bağlantısı olan bir yetkili varmı forumda?

Arzu Çevikalp

SEO Uzmanı
SEO Uzmanı
Webmaster
Destek Ekibi
4 Tem 2018
80
93
18
İstanbul
www.arzucevikalp.net
sizi topluluk üzerinden bulup Websitenize tıklayıp buraya kadar geldim lütfen bana yardım edin :(
Merhaba Yusuf Bey bir süre yoğun olacağından ötürü ben ilgileniyorum, buyurun ben bağlantılıyım. Size test ödemesi mi gelmedi? Bankanızla görüştünüz mü? Başka ibanlar kaldırıp eklemeniz çözüm olmayabilir, hesabınızda ilgili başka bir sorun yoksa, mutlaka hesabınıza yansıması gerekir. Hesabınızın pub numarasını paylaşır mısınız?

Arzu Çevikalp

SEO Uzmanı
SEO Uzmanı
Webmaster
Destek Ekibi
4 Tem 2018
80
93
18
İstanbul
www.arzucevikalp.net
Test ödemesi şöyle oluyor: Siz ibanınızı ödemeler alanına eklediğinizde, sizden 0.50-0.70 gibi bir ödeme alıp geri yatırıyor, sebebi de hesabın size ait olup olmadığını onaylamak, siz size gelen test ödemesini google'ın size verdiği talimatlar üzerine panele yazıyorsunuz ve ödeme hesabınız onaylanıyor.