Tıklanma ve Kazanç

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Mübariz Zülfiqarov

Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Ara 2018
164
193
43
Merhabalar, TBM üretdiğiniz içeriğe ve trafiğin geldiği ülkelere bakılarak değişkenlik gösterebilir. Ve malesef bu tbmTürkiye için çok az oluyor genelde.

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
@qanqboy selam,

Destek Ekibi arkadaşlarıma teşekkür ederek eklemek istiyorum:

Arkadaşlarımın cevabına bende ekleme yapmak istiyorum. Raporlarınızı incelediğimde 'Reklam yerleşimi' ile ilgili sorun yaşadığınızı görüyorum. Aktif görüntülenebilirlik durumunuz (EG) %23 olduğu görülüyor. Reklamlarınızı, esnek yapın, boyutunu hem mobile ve hemde diğer cihazlara göre uygun hale getirin. İlgili reklamlarınızı her yere değil, kullanıcıların görebileceği alanlara ekleyin. En başarılı reklam boyutlarına ilişkin makaleyi kesinlikle inceleyin. Örnek: Footer daki reklam sunulur ama genellikle kimse görmez. Yada hemen geçilen sayfalarınız varsa, bir kaç saniye beklemeden geçilen, ancak reklam sunumu yapılan sayfalarınızda bu değeri düşürür. Ziyaretçilerinize bir şekilde reklamlarınızı sunmak değil, göstermelisiniz. Örnek: Bir web sayfası düşünün, kullanıcının ilgi alanı web sayfanızın üst alanında diyelim (sayfanızı yarı yarıya -üst ve alt olarak- ikiye böldüğünüzü varsayalım) üstteki reklam hem sunulacak, hem görünecektir. Alttaki reklamlar ise sunulacak ancak görülmeyecektir. Bir iki reklam olsun ama kullanıcının göreceği yerde olsun :) Bu durum tamamen dünyanızı değiştirebilir :)

İyi dileklerimle

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Demir

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
@Yusuf ERGİŞİ teşekkürler gerekli düzenlemeleri yapacağım. fakat o kadar tıklama olduğu halde neden daha az para kazandırmış onu anlamış değilim.

Nedenini yazdım :) Aktif görüntülenebilirlik, reklam yerleşimi ve kullanıcıları sitenizde tutma süreniz.

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Demir

qanqboy

Üye
Üye
22 Nis 2019
13
3
3
web sürümde sadece ilan detay sayfasında var. mobilde anasayfa'da mağazalar kısmının altında ve yine ilan detay sayfasında.